Greska

WOW.... ja bih vam predlozio da se spandjate. Tu ste negde. Batalite nas nepismene i proste, koji se loze na pecanje itd.
O Boze, kakvih mozgova ovde ima.... :rotf:

to si ti sam reko al kolo si inteligentan i imas jednu vijugu vise nego kokoska, znas i sam zasto, kontirao si sam sebi u narednom postu, citaj ispao si glup.

Koje greske ste pravili u ljubavi i na koji nacin vas je to promenilo?
sto sam imala momente kad sam poistovetila prijateljstvo i ljubav kada je privlacnost ocigedno nedostajala sa moje strane, a ja se nadala da ce se vremenom razviti.onda kad sam naucila da to tako ne ide, prestala sam da se upustam u bilo koje veze koje nisu bazirane na privlacnosti vec na prijateljstvu. naravno prijateljstvo se podrazumeva za vezu, ali ne veza iskljucivo na bazi prijateljstva.

Jedanput sam u osnovnoj se predao jednoj devojci skroz "Zbog nje, zbog nje, izgubio sam sve, čak i dobre drugove " (zbog anonimne). Posao sam povučen, osoba koja nema svoje drugove-već burazerove (rodbinu i tog kao jednog svog druga kojeg imam-neračunam)

da ne listam...ne znam da li sam ishta pisala ovde..

svaka greshka je doshla u pravom trenutku ..
ne dozivljavam je kao greshku (sad) nego kao iskustvo koje dalje smernice za dalje..
ono shto je opasno je ostati u stanju mirovanja i ziveti u ubedjenju da je to neka 'kobna greshka'
e pa nije... traka je pokretna, ide se napred ..

oce to da se desi kad naidjesh na muzjaka koji misli da je dominacija svrshishodna i potrebna da bi dobio ono shto zeli ..
eeee...
pupu , dalje od toga ..
Uglavnom samo i misle da su dominantni a ispadnu ne beta nego gama
Kakve alfe kakve gluposti
Pravi muskarac ima stav i jasno postavi stvari ne cuti i ne tupi

Back