Greška u koracima

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jesam iz tog vremena kada se poštovanje podrazumevalo
ali mogu da primetim da ste veoma doprineli današnjem stanju
jer ko će poštovati nekoga, ako on/a ne poštuje sam/u sebe?

ako ima sex i pre nego što je upozna
ako je ima svu i pre nego što je sazna ime
ako je neobaveznost m/ž odnosa glavna zabavna disciplina mladih
ako se grudi i guza stavljaju u prvi plan i otkrivenije su nego lice
ko će onda koga da poštuje?

imena nisu bitna, bitan je broj
i ludi provod
e kada je ludo, onda je sve ludo

sve si u pravu od prve do poslednje....

pa na primer:
poštovanje sagovornika je osnova kullturnog obrasca
a poštovanje emotivnog partnera je preduslov uspešne emotivne veze
i sl.

Ok,to je jasno, i naravno da ne dočekam sa napušavanjem nekoga, čisto zato što sam tako raspoložen, kultura je na nivou, samo to ne nosi sa sobom automatski poštovanje, ja poštujem samo ono što mi pruži razloge za to... Poštovanje osnovno ne znači i automatski dobar tretman. :)

Sve češća pojava singl ljudi, među oba pola, ali čini mi se da su za sad glasnije žene po tom pitanju, po tome što su same, usamljenije, što im momci ne prilaze, često viđam i blogove na tu temu, ono "ja sam pametna, atraktivna, nerealno gotivna, zgodna, samostalna, zato sam i sama"...

I to uvek nađem u pozadini tih često singl ljudi koji ne mogu da kliknu baš ni sa kim... Obično je to ono "ja sam mnogo gotivan/na, drugi su problem"... I nekako sam došao do zaključka da to jednostavno ne može biti normalno. Od toliko ljudi, sa toliko ubeđenja, uverenja, raznolikog izgleda, visine, težine, boje očiju, svega, da nekome baš niko ne odgovara, i doslovno svi pate od tog kompleksa više vrednosti.

Vaše mišljenje o tom fenomenu, koji je sve prisutniji?

moraju ljudi da se tese nekako. mada ima delic istine u tome kada kazu da su svi nekvalitetni, ali je naravno neistina kada kazu ja sam ok a svi drugi nisu ok.

uz svo dužno poštovanje prema takvim ljudima, mislim da...ko želi da bude s nekim, on će i biti
mislim da je glavni problem to što se u startu odriču mogućnosti da nešto bude: ili očekuju dosta (što podržavam) i to ne prepoznaju odmah (i onda ni ne pružaju šansu, nit pokazuju da su zainteresovani)..ili čekaju neke likove koji su u brakovima ili vezama

Back