- Poruka
- 131.211
Da li ce toplane smanjiti racun za iznos potrosenog novca na struju jer placam 12 meseci grejanje a oni ne rade svoj posao.
Politicar koji bi ovo uveo bi imao moj glas
Politicar koji bi ovo uveo bi imao moj glas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti budi posle protiv vucica koji nam obezbedjuje jeftin gas is bratske nam rusijeКако није продужен гасни споразум са Русијом,
дебело ћеш плаћати гријање на гас.
a ti budi posle protiv vucica koji nam obezbedjuje jeftin gas is bratske nam rusije![]()
ali zato tu razliku veoma grade i gradjani sve to preplacuju!a ti budi posle protiv vucica koji nam obezbedjuje jeftin gas is bratske nam rusije![]()
Ni kod Tita ni kod Slobe a najgore bilo kod Žitih smradova nije bilo ovakvo grejanje.Da li ce toplane smanjiti racun za iznos potrosenog novca na struju jer placam 12 meseci grejanje a oni ne rade svoj posao.
Politicar koji bi ovo uveo bi imao moj glas![]()
Kad je leto hladite stan na 18 , kad je 18 grejete na 25 .
kako ne..meni mesecima racuni manji po 500 din u proseku..jos mi se i zahvale sto pazim na potrosnju@tab503
ko ume da čita, a kažete kako smo mi Ćacisti i Lojalisti i Sendvičari (različite grupe da ne dodje do zabune) nepismeni lepo ti na računu piše: ako istog meseca a u odnosu na prošlu godinu potrošiš manje - dobijaš bonus popust. Doživeo u praksi nekoliko meseci.
Nabavi plinsku bocu sa gorionikođ, ono jeste start skup, ali je dalje mesecima ušteda na kuvanju kafe i podgrevanju obroka.
LED sijalice itekako štede - ceo dan da sijaju bude kao 2 sata obične.
Drzim 24. To mi je najprijatnije.Kad je leto hladite stan na 18 , kad je 18 grejete na 25 .
Тражи од ЈАНАФ-а да ти компензује разлику...Da li ce toplane smanjiti racun za iznos potrosenog novca na struju jer placam 12 meseci grejanje a oni ne rade svoj posao.
Politicar koji bi ovo uveo bi imao moj glas![]()
https://www.eps.rs/lat/Poslovanje-EE/Stranice/teto.aspxNe razumem pitanje, kakve veze ima toplana sa strujom?