Grejanje

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.211
Da li ce toplane smanjiti racun za iznos potrosenog novca na struju jer placam 12 meseci grejanje a oni ne rade svoj posao.

Politicar koji bi ovo uveo bi imao moj glas :deda:

Da li ce toplane smanjiti racun za iznos potrosenog novca na struju jer placam 12 meseci grejanje a oni ne rade svoj posao.

Politicar koji bi ovo uveo bi imao moj glas :deda:
Ni kod Tita ni kod Slobe a najgore bilo kod Žitih smradova nije bilo ovakvo grejanje.
Botovanje nije nego statistika u temperaturi
sve mogu taksativno da obrazložim

@tab503

ko ume da čita, a kažete kako smo mi Ćacisti i Lojalisti i Sendvičari (različite grupe da ne dodje do zabune) nepismeni lepo ti na računu piše: ako istog meseca a u odnosu na prošlu godinu potrošiš manje - dobijaš bonus popust. Doživeo u praksi nekoliko meseci.

Nabavi plinsku bocu sa gorionikođ, ono jeste start skup, ali je dalje mesecima ušteda na kuvanju kafe i podgrevanju obroka.

LED sijalice itekako štede - ceo dan da sijaju bude kao 2 sata obične.

Kad je leto hladite stan na 18 , kad je 18 grejete na 25 .

То реци Вучићу и оној муслиманки (ме)Ђедовић - Хандановић

--
Људи , па где је она на ТВ-у ?
Нема је више сваки дан, као ни Ћуре Мазута (једном месечно Владалац наредио)

@tab503

ko ume da čita, a kažete kako smo mi Ćacisti i Lojalisti i Sendvičari (različite grupe da ne dodje do zabune) nepismeni lepo ti na računu piše: ako istog meseca a u odnosu na prošlu godinu potrošiš manje - dobijaš bonus popust. Doživeo u praksi nekoliko meseci.

Nabavi plinsku bocu sa gorionikođ, ono jeste start skup, ali je dalje mesecima ušteda na kuvanju kafe i podgrevanju obroka.

LED sijalice itekako štede - ceo dan da sijaju bude kao 2 sata obične.
kako ne..meni mesecima racuni manji po 500 din u proseku..jos mi se i zahvale sto pazim na potrosnju :rotf:

Back