grejanje na gas

• Začetnik teme Začetnik teme kov
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па рачунај пошто је цена гаса. Коју пећ на гас имаш? Алфаплам? Ако ти је нон-стоп на четворки или петици није јефтино.

Zanima me od prilike jer covek koj bi mi iznajmio garsonjeru nije znao koliko ce da kosta. samo mi je reko da je grejanje na gas
cena gasa u zrenjaninu je 42,6 (nikad se nisam grejao na gas tako da nemam nikakvu predstavu koliko ce to da kosta)

Zanima me od prilike jer covek koj bi mi iznajmio garsonjeru nije znao koliko ce da kosta. samo mi je reko da je grejanje na gas
cena gasa u zrenjaninu je 42,6 (nikad se nisam grejao na gas tako da nemam nikakvu predstavu koliko ce to da kosta)
Zavisi kakva je izolacija garsonjere i da li volis toplije ili manje toplo u stanu ..Ja sam prosle godine za dve prostorije ( 4x4 i 4x3 m3 ) potrosila u februaru 234 m3. Danju je pec Alfa bila na petici ,nekad i na sestici jer je bas bilo hladno a nocu na dvojci Skupo je ,sad je jos skuplje ( iz Zrenjanina sam ) , Bolje trazi garsonjeru gde imas gradsko grejanje,isplati se a na prolece kad ne mora da se greje uzmi tako nesto

• Podržavam
Reactions: kov
ја грејем само једну собу отприлике 4 са 4 и пећ скоро нон стоп ради иако имам спољну фасадну термо-изолацију. Рачун не верујем да ће ми бити испод 100 евра. Баш ћу да видим на крају месеца. Пећ ми је преко дана на 4, а ноћу на 3. Да.. види ако можеш други вид грејања.

• Podržavam
Reactions: kov
ја грејем само једну собу отприлике 4 са 4 и пећ скоро нон стоп ради иако имам спољну фасадну термо-изолацију. Рачун не верујем да ће ми бити испод 100 евра. Баш ћу да видим на крају месеца. Пећ ми је преко дана на 4, а ноћу на 3. Да.. види ако можеш други вид грејања.

To je skupo ,ja parno grejanje placam 40E mesecno za stan i greje mi vodu u bojleru.

Back