Scientist welder
Buduća legenda
- Poruka
- 41.409
Тачно, ја убацујем и љуске од ораја.Treba sve probati što se može i što će donijeti neku uštedu, računajući cijene ogreva.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно, ја убацујем и љуске од ораја.Treba sve probati što se može i što će donijeti neku uštedu, računajući cijene ogreva.
Да изгура сигурно може боље од обичне климе, све зависи од спољне температуре. Твој већи проблем ће бити кондензација влаге на зидовима јер клима је добра за грејање ваздуха али зидови остају прилично хладни па је могућа појава буђи.Pozdrav svima. Zanima me misljenje ljudi koje poseduju ovu inverter klimu .u pitanju je gree eko plus plural 12k .Kako se pokazala ? Planiram da je ugradim da greje prostor od 20 kvadrata plus hodnik 4kvadrata ,izolaciju nemam,stolarija je odlicna ,plafoni su visine 2,8m . Da li moze da izgura to ,da bude toplo i navecem minusu napolju . Unapred hvala
У оба случаја, и код хлађења и код грејања, радијатори су само посредници у размени топлоте. Ефикасност радијатора је мања од клима уређаја из простог разлога што су радиајтори постављени у доњим зонама а хладан ваздух се задржава доле. Клима је ту у предности због присилног издувавања. Е, сад, могуће је уградити додатне вентилаторе на радијаторе како би мешање ваздуха било ефикасније.kako može pomoću sistema za grejanje sa radijatorima da se i hladi stan?!
Прозорска клима убацује, међутим, вероватно 95% клима уређаја је сплит систем који нема везе са спољним ваздухом.intenzivno ubacuje ružni gradski vazduh