Grejanja, možda, neće biti

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.467
Screenshot_20231009-205241.png

Kakva glupost.
To su radovi na izgradnji novih priključaka, znači da to ne postoji, ne može niko da ostane bez grejanja,
može samo da ne dobije grejanje.
A da li Konvar mulja, to je već druga priča. :whistling:
Слажем се... за нове прикључке, којих изгледа неће бити... А за ко зна колико хиљада већ постојећих - све по плану.

А тендери који су ту само да би се приказало поштовање прописа... О томе други пут.

А тендери који су ту само да би се приказало поштовање прописа... О томе други пут.
Ja sam batalio privatnu firmu samo zbog nameštenih tendera kod žutih lopova.
Kako je sada ne znam, ali imam utisak da je svakako bolje, a da li je dobro - verujem da nije još uvek.
Mada, tenderi se nameštaju svuda u svetu, nismo mi izuzetak.

Kod nas su se oglasili iz HEP toplinarstva da s grijanjem kreću u ponedjeljak zbog najavljenog jačeg zahlađenja.
https://www.vecernji.hr/vijesti/zbo...ijanje-imaju-i-molbu-za-dio-potrosaca-1716304

Što se tiče cijene toplinske energije i dalje je na snazi odluka Vlade RH o subvenciji cijene toplinske energije, do 31.03.2024. (A vjerojatno i nakon toga jer je iduća godina superizborna pa treba kupiti glasove 😁).

Са изборима намештеним за 17 децембар, што је недеља... Верујем да ће бити главна тема коментарисања у уторак... на Светог Николу :whistling:
Aha, nameštenim za 17-ti.
Pa jel su vaši idoli tražili to ili nisu?
Jel su kukali kod svojih gazdi u EU da uvedu sankcije predsedniku sopstvene države?
Jel su iskoristili one dve neviđene tragedije da pokušaju da ušićare na tuđoj nesreći?
Jel su zabranili roditeljima te nesrećne dece da govore na tim skupovima?
Da li znaju bilo šta drugo osim šupljih fraza i političkog lešinarenja?
Ne znaju?
Tako sam i mislio...

Aha, nameštenim za 17-ti.
Pa jel su vaši idoli tražili to ili nisu?
Jel su kukali kod svojih gazdi u EU da uvedu sankcije predsedniku sopstvene države?
Jel su iskoristili one dve neviđene tragedije da pokušaju da ušićare na tuđoj nesreći?
Jel su zabranili roditeljima te nesrećne dece da govore na tim skupovima?
Da li znaju bilo šta drugo osim šupljih fraza i političkog lešinarenja?
Ne znaju?
Tako sam i mislio...
Као да су једни само добри а други само лоши...
Баталио сам изигравање слепила још пре двадесет година и не намеравам да се враћам назад.

А о теми...

Видим најаве да ће да пусте грејање. Можда је неком пало на памет да се не држи круто календара него временских услова.

IZvin'te...
Jel za grejanje klimom postoji neki specijalni mod na daljnskom ili je jednostavno podesim na višu temperaturu i to je to.
Gomila kružića,kockica,trouglića, kapljica po daljinskom a ništa ne kontam
сунце - грејање
пахуљица - хлађење
кап - сушење
пропелер - обичан вентилатор (сумњам да ћеш ово користити)

Одабереш слику и температуру :aha2:

Ми се зими не догревамо, а лети само сушење користимо. Свакако се и температура спусти, али влага је оно што нас гњави... на лепом плавом Дунаву.

Back