Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 30.472
Mnogo sam kreativan večeras, odoh da spavam...Ti bas umes da iskocis iz tih sina
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo sam kreativan večeras, odoh da spavam...Ti bas umes da iskocis iz tih sina
Ne.Mnogo sam kreativan večeras, odoh da spavam...
Ok, nisam kreativan, odoh da spavam.
Vazi.Ok, nisam kreativan, odoh da spavam.
Ionako bdis po celu nocOk, nisam kreativan, odoh da spavam.
Ne baš svaku noć.Ionako bdis po celu noc
Da.Ne baš svaku noć.
Nova tema da se otvori
Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
Da li se u tom slučaju poništava greh, kao dupli minus?
Nije svingeraj, kriju se.jel to svingeraj!?
zbog toga se chak i duzhe gori u paklu
Имам идеје за тему Грех, бар још 4 наставкаČekamo Greh 4
Perverzanjakušo!Имам идеје за тему Грех, бар још 4 наставка
Tripl shishkebabDa li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
Идеш на игнор док отварам теме!Perverzanjakušo!
Strogo osuđujem takve misli i ideje i dela!
Ma jok, idu na produzetci.Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
Nzm za to, ali dve ljubavnice (bar po jednu i on i ona) već nisu greh. Naprotiv.Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
Ne, preispodnja Ad iz momenta. I za taj prestup se ne gori vec se pliva u jezeru iz kojeg kulja nepodnosljivi smrad.Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
Znaci svaler svalerka da ubrzaju proceduru.
Nije svingeraj, kriju se.
Ima i toga dosta. Prećutni švaleraj, a neće da se rastaju zbog porodičnih ili finansijskih razloga.Ne mora da bude svingeraj, može svako da ima nekog u neko drugo vreme i mesto. I da bude prećutno. Tad nije.
ukoliko je svako zadovoljan svojim švalerom to je extra rešenje. Međutim, ako on ima dobar sex, a ja lošiji onda jeste