Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Mnogo sam kreativan večeras, odoh da spavam...Ti bas umes da iskocis iz tih sina![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo sam kreativan večeras, odoh da spavam...Ti bas umes da iskocis iz tih sina![]()
Ne.Mnogo sam kreativan večeras, odoh da spavam...![]()
Ok, nisam kreativan, odoh da spavam.
Vazi.Ok, nisam kreativan, odoh da spavam.![]()
Ionako bdis po celu nocOk, nisam kreativan, odoh da spavam.![]()
Ne baš svaku noć.Ionako bdis po celu noc![]()
Da.Ne baš svaku noć.
Nova tema da se otvori
Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
Da li se u tom slučaju poništava greh, kao dupli minus?
![]()
Nije svingeraj, kriju se.jel to svingeraj!?
zbog toga se chak i duzhe gori u paklu
Имам идеје за тему Грех, бар још 4 наставкаČekamo Greh 4![]()
Perverzanjakušo!Имам идеје за тему Грех, бар још 4 наставка![]()
Tripl shishkebabDa li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
![]()
Идеш на игнор док отварам теме!Perverzanjakušo!
Strogo osuđujem takve misli i ideje i dela!
Ma jok, idu na produzetci.Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
![]()
Nzm za to, ali dve ljubavnice (bar po jednu i on i ona) već nisu greh. Naprotiv.Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
![]()
Ne, preispodnja Ad iz momenta. I za taj prestup se ne gori vec se pliva u jezeru iz kojeg kulja nepodnosljivi smrad.Da li je greh da oba supružnika u isto vreme čine preljubu, da imaju švalera i švalerku?
![]()
Znaci svaler svalerka da ubrzaju proceduru.
Nije svingeraj, kriju se.
Ima i toga dosta. Prećutni švaleraj, a neće da se rastaju zbog porodičnih ili finansijskih razloga.Ne mora da bude svingeraj, može svako da ima nekog u neko drugo vreme i mesto. I da bude prećutno. Tad nije.
ukoliko je svako zadovoljan svojim švalerom to je extra rešenje. Međutim, ako on ima dobar sex, a ja lošiji onda jeste![]()