ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Ljudi prolaze kroz različite faze tokom života, često reaguju različito od onoga što su mislili da bi uradila kada bi se, hipotetički, našli u nekoj situaciji....Roditelji su ljudi, a postupak bivše žene je za poštovanje, u najmanju ruku. Mi ne znamo kakve su ih sve okolnosti snalazile, i to što je uskočila u tom traumatično-kritičnom razdoblju već bivšem muže je plemenito. Zamisli koliko bi deci bilo teže da su se suočili sa tim da je tata nemoćan, ili da se ubio- na koji način bi ih to obeležilo. Da, lakše je ljutiti se, duriti se i pokazivati da je drugi roditelj nekakav, beskorisan i bezvredan, ali time se šteti deci. Samo deci. I tužno je što ljudi misle da će ih unižavanje bivših partnera utešiti.
A da nije izgubio posao šetao bi klinke i trošio lovu na sebe. Deca bi bila jako brzo zaboravljena a ex žena okarakterisana kao ***** koja ga je prevarila iako joj je pružio toliko toga. Priča koju možeš čuti/videti gde god se okreneš.
Da, roditelji su ljudi ali meni lično bi ovakvo ponašanje bilo u rangu neplaćanja alimentacije/nebrige o deci, tj. pitala bih se za kakvog čoveka sam se to udala ako kod prve prepreke pada u bedak.