- Poruka
- 4.865
da li bi trazile pola imovine svoga supruga poslije rastave ? eto tek da vidim da li ste usle u brak zbog ljubavi ili interesa .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebao sam dodati i opciju - sve bi mu ostavila ali posto niti jedna nebi glasala za to nije imalo smisla .
P jedi g*na, ako mislis da ni jedna ne bi glasala za to!
Ja sam svom sve ostavila!
Dala mu sav namestaj. (i ja morala da kupujem novi)
Dala mu sve od sitnog invenatara, pocev od kasike, posteljine, pa i piksle i zdele za voce.
TV. Lap top. Jos mu hard disk promenila, jer je bio riknuo. Instalirala sve programe. Kupila karticu za internet.
Lisila ga alimentacije vise od godinu dana...dok "ne stane na noge".
Dolazi svaki dan i jede.
Odnese opran i ispeglan ves.
Samo sto me ne krese! E to bi bilo zaista previse!
Dala mu sve od sitnog invenatara, pocev od kasike, posteljine, pa i piksle i zdele za voce.
TV. Lap top. Jos mu hard disk promenila, jer je bio riknuo. Instalirala sve programe. Kupila karticu za internet.
Dolazi svaki dan i jede.
Ona je meni uvek delovala kao totalna ludačaGlupo je ovo pitanje postavljati u futuru .... samo odgovori iz perfekta, a time i ličnog iskustva su merodavni ...
Evo i gospodja Demi Mur na primer sigurno da ste je pitali da li bi ova uradila Eštonu da kojim slučajem vaš brak pukne bi odgovorila da je to jadno i da se na taj nivo ne bi spuštala, ali onda se to desi i tada sve što je rečeno nekada pada u vodu
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388...a-pokazala-fotografije-Kucerovog-malog-penisa
Dolazi svaki dan i jede.
da li bi trazile pola imovine svoga supruga poslije rastave ? eto tek da vidim da li ste usle u brak zbog ljubavi ili interesa .
Ti si baš zrela za pravi put, pretera ga bre, ok ovo/ono korektnost, al neki ni u braku nemaju što ovaj tvoj... a kad je vetj tako šta te košta i ovo poslednje
...
Ovo poslednje je bila baš dobronamerna šala
Ne bih uzela nista sto nisam ulozila, tj. zaradila. Pod tim ne podrazumevam kuvanje, pranje, peglanje i ostale gluposti koje zene navode kao ulaganje. Pa, to se radi za svoju porodicu, a ne za orden i priznanje!
Ipak, najvaznije bi mi bilo da dete/deca budu uz mene. Ostalo je manje bitno. Naravno, ne bih osporila, umanjila niti zabranila ni njegovo ucesce u njihovom zivotu.
Dolazi svaki dan i jede.
Ovde se prica o novcu, nekretninama,...a izvini dete
a kako se u braku ulazhe?
A sta je tu smesno???
To je tuzno.
Ako je samo kresanje u pitanju, niste ni morali da se razvodite. Mogla si da pređeš u drugu sobu...![]()
uzela trosjed (to mi je bila jedina bitna stvar
inache...sve je do medijskog plasmana...neke bi utekle iz braka glavom bez obzira ako treba i bukvalno gologuze...neke bi odrale ex muzitja-puzitja kao karleusha karitja...samo shto ove prve ne dozive senzaciju u tabloidima
Ti si baš zrela za pravi put, pretera ga bre, ok ovo/ono korektnost, al neki ni u braku nemaju što ovaj tvoj... a kad je vetj tako šta te košta i ovo poslednje
...
Ovo poslednje je bila baš dobronamerna šala