grebarenje .

uzela bi muzu 50 % poslje rastave ...

• da .

• ne bas 50 % vec koliko sam doprinjela .

• najrade bi mu uzela sve !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne bih uzela nista sto nisam ulozila, tj. zaradila. Pod tim ne podrazumevam kuvanje, pranje, peglanje i ostale gluposti koje zene navode kao ulaganje. Pa, to se radi za svoju porodicu, a ne za orden i priznanje!
Ipak, najvaznije bi mi bilo da dete/deca budu uz mene. Ostalo je manje bitno. Naravno, ne bih osporila, umanjila niti zabranila ni njegovo ucesce u njihovom zivotu.

Glupo je ovo pitanje postavljati u futuru .... samo odgovori iz perfekta, a time i ličnog iskustva su merodavni ...

Evo i gospodja Demi Mur na primer sigurno da ste je pitali da li bi ova uradila Eštonu da kojim slučajem vaš brak pukne bi odgovorila da je to jadno i da se na taj nivo ne bi spuštala, ali onda se to desi i tada sve što je rečeno nekada pada u vodu :aha:
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388...a-pokazala-fotografije-Kucerovog-malog-penisa

trebao sam dodati i opciju - sve bi mu ostavila ali posto niti jedna nebi glasala za to nije imalo smisla .

P jedi g*na, ako mislis da ni jedna ne bi glasala za to!

Ja sam svom sve ostavila!
Dala mu sav namestaj. (i ja morala da kupujem novi)
Dala mu sve od sitnog invenatara, pocev od kasike, posteljine, pa i piksle i zdele za voce.
TV. Lap top. Jos mu hard disk promenila, jer je bio riknuo. Instalirala sve programe. Kupila karticu za internet.
Lisila ga alimentacije vise od godinu dana...dok "ne stane na noge".
Dolazi svaki dan i jede.
Odnese opran i ispeglan ves.
Samo sto me ne krese! E to bi bilo zaista previse!

Dala mu sve od sitnog invenatara, pocev od kasike, posteljine, pa i piksle i zdele za voce.
TV. Lap top. Jos mu hard disk promenila, jer je bio riknuo. Instalirala sve programe. Kupila karticu za internet.
Dolazi svaki dan i jede.

Eee, vecina ima pogresan stav. A kada bi znali koliko je nas koje bi sve dale, ostale bose i gole, samo da se vise ne budimo pored njega (jer se sve reklo, dalo (ne mislim na materijalno),...). Taj osecaj nema cenu!

Dolazi svaki dan i jede.

Ako je samo kresanje u pitanju, niste ni morali da se razvodite. Mogla si da pređeš u drugu sobu...:lol:

Glupo je ovo pitanje postavljati u futuru .... samo odgovori iz perfekta, a time i ličnog iskustva su merodavni ...

Evo i gospodja Demi Mur na primer sigurno da ste je pitali da li bi ova uradila Eštonu da kojim slučajem vaš brak pukne bi odgovorila da je to jadno i da se na taj nivo ne bi spuštala, ali onda se to desi i tada sve što je rečeno nekada pada u vodu :aha:
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388...a-pokazala-fotografije-Kucerovog-malog-penisa
Ona je meni uvek delovala kao totalna ludača :)))
E, take su te MILF-ovke

Dolazi svaki dan i jede.

Ti si baš zrela za pravi put, pretera ga bre, ok ovo/ono korektnost, al neki ni u braku nemaju što ovaj tvoj :hahaha: ... a kad je vetj tako šta te košta i ovo poslednje ;) ...
Ovo poslednje je bila baš dobronamerna šala :aha:

da li bi trazile pola imovine svoga supruga poslije rastave ? eto tek da vidim da li ste usle u brak zbog ljubavi ili interesa .

Kolko se ja razumem u pravo, ono što je uneo u brak je njegova lična imovina, i to se ne deli. Ono što smo zajedno stekli, bilo dobitak ili gubitak, po zakonu se deli na ravne časti. Šta ja ima tu da mu tražim. Nekad se više isplati odreći se, nego vraćati njegove kredite...:roll:

Ne bih uzela nista sto nisam ulozila, tj. zaradila. Pod tim ne podrazumevam kuvanje, pranje, peglanje i ostale gluposti koje zene navode kao ulaganje. Pa, to se radi za svoju porodicu, a ne za orden i priznanje!
Ipak, najvaznije bi mi bilo da dete/deca budu uz mene. Ostalo je manje bitno. Naravno, ne bih osporila, umanjila niti zabranila ni njegovo ucesce u njihovom zivotu.

a izvini dete

a kako se u braku ulazhe?

Dolazi svaki dan i jede.

Ja sam odvela tvorove
uzela trosjed (to mi je bila jedina bitna stvar, posto nije bilo kesha tad da kupujem bilo sta)
svoj komp i stare monitore, njemu ostalo sve novo od opreme sto smo imali
svoj radni stol, da komp ne drzim na podu
i dugove
njemu je ostalo sve ostalo i ok....
al ovo sto ti radis je stvarno previshe :lol:

Back