Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
ljudi, ima li nesto gore neko kad vas riba odere noktima po ledjima.... a onda kad to viiidiii deeevoooojkaaaaaa.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, tacno!!! Al to se nije desilo meni, ne, ne, nego jednom mom drugaru, znate onog Dragisu iz Zitoradje? E, njegov brat od tetke! Dobio od zenke motiku u vugla sto je imao sljokice na patkuPipi Langstrumpf:Ima. Ako se namazala sljokicama pa sav sljashtish i nema shanse da ubedis devojku da si se provlacio kroz trnovitu ogradu da bi spasao malu macu koja se zaglavila...
Zbunite zavesu, spustio sam se!topmodelsica:A meni i dalje nije jasno kakve veze ima devojka sa tim sto decka druga devojka grebe po ledjima.Mora da sam se ja zezala kad sam grebala decka pa je on to shvatio ozbiljno.Mora da je to Miso, on mene shvata mnogo ozbiljno.
2pike:Zbunite zavesu, spustio sam se!
A ti verovatno pegicama obelezavas ljubavnike?Pipi Langstrumpf:Pa ima-da ga ne provali da se grebao sa strane. Pa da moze da sedi na dve stolice. I ova riba ga izgrebe da ostavi svoj trag-ali to moze da se zavara,ali sljokice je nemoguce zavarati. Ostaju godinama i provlace se i unistavaju muskarcima svaku nadu u raznovrsniji seksualni zivot. A josh su i kao otisak prsta-nisu sve sljokice iste-ni slucajno! Po sljokicama se lako utvrdi koja je riba grebala po tudjem terenu.
Jok, a sto pitas?topmodelsica:Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.... Imas li devojku?
Pa bolje tako nego da zapi*am teritoriju!2pike:A ti verovatno pegicama obelezavas ljubavnike?
Ili sidu, hepatitis A,B,C,D,E...Pipi Langstrumpf:Grebanje po ledjima ti dodje kao srecka-zagrebesh pa vidish da li si neshto dobila.Ili si dobila decka ili si dobila gomilicu panike.
JA SAM LAV, MORAM DA ZAPISAVAM!!!Pipi Langstrumpf:Pa bolje tako nego da zapi*am teritoriju!![]()
Ili jesi ili nisi...2pike:JA SAM LAV, MORAM DA ZAPISAVAM!!!
Pipi Langstrumpf:Ili jesi ili nisi...Pa jel pomaze? Sljokice se ne mogu skinuti kupanjem a smrad mokrace moze.
Al se tesko spire sa tapeta, namestaja, drveca i sl. A plus zenke imaju vrrrrlo osetljiv njuh!Pipi Langstrumpf:Ili jesi ili nisi...Pa jel pomaze? Sljokice se ne mogu skinuti kupanjem a smrad mokrace moze.
Pipi Langstrumpf:Nema ljubavi bez bola...