Grčki levičari pljačkaju kapitaliste i dele hranu sirotinji

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SSSR_

Ističe se
Poruka
2.056
Robin Hud pljačkaši u Grčkoj

Cetvrtak, 4. septembar 2008. 17:32

Grčki anarhisti su u četvrtak upali u jednu samoposlugu i počeli da dele besplatno hranu u najnovijem napadu podstaknutom rastućim potrošačkim cenama.

Oko 20-ak nenaoružanih osoba, većinom sa crnim kapuljačama, izvelo je pljačku u sred dana u Solunu, saopštila je policija. Lokalni mediji ovo nazivaju pljačke "Robin Hud-a".

Napadači uzimaju pakete riže, testenine, pakovanja mleka koje onda ostave u sred ulice da ljudi mogu da ih pokupe,rekao je jedan policajac.

"Oni nikad nisu ukrali novac niti su bilo koga povredili. Traže od ljudi da ostanu mirni ali koriste taktiku klasične pljačke, kao na primer preskakanje preko registra sa kasom", dodao je on i rekao da kad nekad dođu bez kapuljača iznenade mnoge jer se uglavnom radi o ženama.

Povećanje troškova života je pored nezaposlenosti najveći problem za Grke. Inflacija od 4,9 posto je na desetogodišnjem maksimumu, a cene pojedinih proizvoda su još više porasle.

(Beta)

:super:

Nece dugo, bez brige...stace se na put takvima, to se u Grckoj radi brzo i efikasno.

Stvarno ne znam kako da shvatim ovu poruku.:???:

Da li to znaci da podrzavas sve vece socijalne razlike?
Da li to znaci se zalazes za surovi kapitalizam i bogacenje mafijaskih lanaca multi-nacionalnih kompanija?
Da li se zalazes za primenjivanje nasilnih metoda kako ljudi ne bi sa kriticke distance posmatrali kapitalizam?
Da li se zalazes za ukidanje svih revolucionarnih levcarskih partija i onemugucavanje ucesca takvim partijama u politickoj borbi?

Od ovakvih treba otimati...prosto da ti ne bude zao! :thumbdown:

Remoj samo nas robove neka pljackајu Miska on to nece ni da oseti.

Ахаха... тачно, само што то код нас, хвала Богу, неће урадити ни левица а ни "левица" јер су они данас највећи бизМисмени и капиталисти - ТО ЋЕ УРАДИТИ СИРОТИЊА РАЈА ЈЕДНОГ ДАНА...:whistling::whistling::whistling:

Stvarno ne znam kako da shvatim ovu poruku.:???:

Da li to znaci da podrzavas sve vece socijalne razlike?
Da li to znaci se zalazes za surovi kapitalizam i bogacenje mafijaskih lanaca multi-nacionalnih kompanija?
Da li se zalazes za primenjivanje nasilnih metoda kako ljudi ne bi sa kriticke distance posmatrali kapitalizam?
Da li se zalazes za ukidanje svih revolucionarnih levcarskih partija i onemugucavanje ucesca takvim partijama u politickoj borbi?

Od ovakvih treba otimati...prosto da ti ne bude zao! :thumbdown:

Zalazem se za red i postovanje zakona, bez izuzetaka...kao i ogromna vecina Grka, pretpostavljam.

Ахаха... тачно, само што то код нас, хвала Богу, неће урадити ни левица а ни "левица" јер су они данас највећи бизМисмени и капиталисти - ТО ЋЕ УРАДИТИ СИРОТИЊА РАЈА ЈЕДНОГ ДАНА...:whistling::whistling::whistling:

Ti eremita ovde govoris o radnickoj klasi - proleterijatu,a proletrijat je (da si citao Marksa)ta sirotinja-raja koja predstavlja avangardu komunistickog drustva.

Tex707:
Zalazem se za red i postovanje zakona, bez izuzetaka...kao i ogromna vecina Grka, pretpostavljam.

I ja takodje,ali kada su ljudi u okviru zakonodavne,izvrsne i sudske vlasti ti koji krse zakon sta cemo onda?!Da cutimo i trpimo?! NE!

"Pravo u kapitalistickoj drzavi je volja mocnika pretocena u zakon" - Karl Marks

Da se ja pitam pljackao bih sirotinju i davao bogatim.
Pogotovu bih davao Crkvi i Popovima.

:hahaha: Imas smisla za humor svaka cast,ali da te ljudi ne shvate pogresno verovanje i religija su jedno,a crkva,popovi i politika nesto sasvim drugo.U svim socijalistickim drzavama religija je imala svoje mesto u Ustavu,cak i za vreme Staljina u SSSR-u.

Србенда100%:
Лопине... То није начин...

Zasto "lopine"? Jel neko od njih ukrao pare i stavio SEBI U DZEP?! Nije! E posto nije ne moze da bude niti lopov,a ovo nije razbojnistvo vec EKSPROPRIJACIJA KAPITALA!

Poslednja izmena:
Nece dugo, bez brige...stace se na put takvima, to se u Grckoj radi brzo i efikasno.
to mora da je zato što je Grčka u EU. :mrgreen:
mislim da nema nedelje a da ne urade nešto ovakvo - ovo 4og septembra nije jedini slučaj, video sam to i pre. da ne pominjem redovna razbijanja i spaljivanja raznih simbola kapitalističkog sistema, pa i bacanja molotovljevih koktela na policijske stanice. o štrajkovima da ne pričam.
da je anarhista i ekstremnih levičara više, u Grčkoj bi bio haos.
toliko o efikasnosti.

a o tome za šta se sami Grci zalažu, idi pitaj Amerikance koji su posle Drugog svetskog rata rasterivali komuniste iz Grčke, da bi im servirali ovaj sistem "za koji su" danas Grci. navodno.

u mediteranskim zemljama levica u svim svojim formama cveta. temperament, šta li. :mrgreen:

Ma nisam ni sumnjao da znas i shvatio sam tvoj sarkazam.To sam napisao cisto iz predostroznosti zbog zlonamernih ljudi koji ce mozda da se pobune protiv tvog komentara.Nekome inteligencija nije jaca strana - narocisto zatucanim desnicarima i liberalima koji umesto mozga imaju kasicuprasicu za ubacivanje sitnisa. :mrgreen:
Ja sam ocekivao da ce se javiti Drug i Brat, inace Portparol SPC-a. No nebitno.
Zna i on da ovce trebaju svoje pastire ako nista ono radi toga da ih pastiri shishaju ;)

mislim da nema nedelje a da ne urade nešto ovakvo - ovo 4og septembra nije jedini slučaj, video sam to i pre. da ne pominjem redovna razbijanja i spaljivanja raznih simbola kapitalističkog sistema, pa i bacanja molotovljevih koktela na policijske stanice. o štrajkovima da ne pričam.
toliko o efikasnosti.

a o tome za šta se sami Grci zalažu, idi pitaj Amerikance koji su posle Drugog svetskog rata rasterivali komuniste iz Grčke, da bi im servirali ovaj sistem "za koji su" danas Grci. navodno.

u mediteranskim zemljama levica u svim svojim formama cveta. temperament, šta li. :mrgreen:

Mnoge evropske zemlje su, i pored demokratskog urerdjenja i trzisne ekonomije, vrhunci socijalizma, samo sto nemaju dezurne Staljine, Causeskue, Milosevice itd. i to najvise smeta nasem SSSR-u...

toliko o efikasnosti.

Ne zato sto je Grcka u EU nego zato sto se radi o efikasnoj drzavi i (prilicno) normalnoj naciji.

Sto se efikasnosti tice, da li znas sta se desava sa 17. novembrom i organizovanim ruskim bandama koji su harali Grcom neko vreme?

Odlicno znam za sta se Grci zaazu i nemam potrebe da pitam Amerikance nista sto se Grcke tice...ako nekoga pitam onda su to oni koji u svemu tome direktno ucestvuju.

Grčki anarhisti su u četvrtak upali u jednu samoposlugu i počeli da dele besplatno hranu u najnovijem napadu podstaknutom rastućim potrošačkim cenama.

Oko 20-ak nenaoružanih osoba, većinom sa crnim kapuljačama, izvelo je pljačku u sred dana u Solunu, saopštila je policija. Lokalni mediji ovo nazivaju pljačke "Robin Hud-a".

Napadači uzimaju pakete riže, testenine, pakovanja mleka koje onda ostave u sred ulice da ljudi mogu da ih pokupe,rekao je jedan policajac.

"Oni nikad nisu ukrali novac niti su bilo koga povredili. Traže od ljudi da ostanu mirni ali koriste taktiku klasične pljačke, kao na primer preskakanje preko registra sa kasom", dodao je on i rekao da kad nekad dođu bez kapuljača iznenade mnoge jer se uglavnom radi o ženama.Povećanje troškova života je pored nezaposlenosti najveći problem za Grke. Inflacija od 4,9 posto je na desetogodišnjem maksimumu, a cene pojedinih proizvoda su još više porasle.

(Beta)

..eto..chak i grkinje imaju vetja mooda od srba..

Mnoge evropske zemlje su, i pored demokratskog urerdjenja i trzisne ekonomije, vrhunci socijalizma, samo sto nemaju dezurne Staljine, Causeskue, Milosevice itd. i to najvise smeta nasem SSSR-u...

Vrhunci socijalizma sa trzisnom ekonomjom??? :???:

Revolucionarna levica se zalaze za plansku ekonomiju i korenite promene koje dovode do razbijanja klasnih antagonizama.Levicarem ne moze da se nazove neko ko ne zeli da se obracuna sa postojecim klasama u drustvu i koji zagovara socijal-demokratiju koja je reakcionarna ideologija u odnosu na marksizam-lenjinizam.Tu pre svega mislim na "socijalisticku internacionalu" ciji je clan Demokratska Stranka.

:banovati:

Poslednja izmena:
Vrhunci socijalizma sa trzisnom ekonomjom??? :???:

Revolucionarna levica se zalaze za plansku ekonomiju i korenite promene koje dovode do razbijanja klasnih antagonizama.Levicarem ne moze da se nazove neko ko ne zeli da se obracuna sa postojecim klasama u drustvu i koji zagovara socijal-demokratiju koja je reakcionarna ideologija u odnosu na marksizam-lenjinizam.Tu pre svega mislim na socijalisticku internacionalu ciji je clan Demokratska Stranka.

:banovati:

Tako je!!!

Ziveo Staljin!

"Oni nikad nisu ukrali novac niti su bilo koga povredili. Traže od ljudi da ostanu mirni ali koriste taktiku klasične pljačke, kao na primer preskakanje preko registra sa kasom", dodao je on i rekao da kad nekad dođu bez kapuljača iznenade mnoge jer se uglavnom radi o ženama.

Povećanje troškova života je pored nezaposlenosti najveći problem za Grke. Inflacija od 4,9 posto je na desetogodišnjem maksimumu, a cene pojedinih proizvoda su još više porasle.

(Beta)

Znaci onaj pravi Robin Hud je u sushtini ziveo u demokratskom engleskom drustvu:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
P.S
Iza svega stoje(po toj prici) popovi,zajedno sa "lordovima":super::klap::klap:

Znaci onaj pravi Robin Hud je u sushtini ziveo u demokratskom engleskom drustvu:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
P.S
Iza svega stoje(po toj prici) popovi,zajedno sa "lordovima":super::klap::klap:

Pa kada sam ja ovde pre par meseci na forumu tvrdio da je Robin Hud jedan od prvih komunista,jedan od liberala koji se zalaze za ulazak Srbije u EU je velikim slovima napisao - SMRT KOMUNIZMU ROBIN HUD-u! :hahaha:

Eto dokle ide ta anti-komunisticka histerija...:mrgreen:

Crkva je oduvek kroz istoriju nosena politickim interesima potpomagala vladajucoj klasi u tlacenju stanovnistva,a sto se lordova tice oni danas predstavljaju biznis klasu u skupim odelima i najcesce figuriraju kao vlasnici privatnih firmi.

Poslednja izmena:

Back