GRCKI KONZULAT U NISU

E,vreme je da malo obnovimo ovu temu-nikako ne mogu da saznam da li su u Nisu uveli zakazivanje telefonom ili cemo opet cekati one morbidne redove?Na telefon koji imam niko se ne javlja...(prosle godine sam tu dobijala informacije)Da li neko ima blize informacie ili neki novi telefon(na 988 mi daju samo ovaj) :confused:

Da i "Niski" Grci se prokulturili.... :D zakazuje se,obavestenja o svemu postoje na tel.018512520,a lepo ljudi napisase i na sajtu(koji ove godine,za razliku od prosle-radi)-tako da dzabe bese neka rasprava sta treba.....lepo pise da uz pozivno pismo treba i f.k.licne karte pozivaoca i izvestaj o poreskom statusu....Drago mi je da su i oni sad sve lepo uredili,nece biti visesatnog stajanja po suncu ove godine :D

Molim vas za informacije,ako neko ima.Moja devojka i ja treba da putujemo u Grcku krajem jula.Ona je iz Krusevca i studira u BG,ali zbog ove regionalne podele mora da vadi vizu u Nisu.Zakazala je termin i rekli su joj da se zahtev razmatra 14 dana!Zbog cega se oni razlikuju od beogradskog konzulata koji vize izdaje u roku od 3 dana?Da li zaista sva dokumenta moraju da budu poredjana po redosledu prikazanom na njihovom sajtu?I kakvi su po pitanju viza,da li odbijaju ljude ili se uglavnom dobija?Hvala.

Otkud 14 dana?Mi predali 21.maja a 23 maja su nam dali pasose sa vizama.(individualne)Redosled i trazena dokumenta smo otpostovali.Ima gomila ljudi koju poznajem,niko do sada nije odbijen-a radi se o individualnim vizama.Sve je fino,kulturno,na vreme,a po pasos ides za 2-3 dana.

da,da zovem sa fiksnog,pa tako kazu na onom 018512520 pratim sve korake.....
mora da se zove sa fiksnog,u periodu od 7-15h,ali ne vredi u bilo koje vreme da pokusam i sa razlicitih fiksnih telefona,....nista,izbaci vec posle09......cak sam imao utisak da nesto ne radi kako treba,tamo kod njih......ali vidim drugi ljudi dobijaju vezu,pa rekoh da pitam u cemu moze da bude problem.

ja sam zvala u ponedeljak u 7 ujutru i dobila odmah zakazali su ya mene i muža bez problema jedino što mene buni je što nisu pitali za termin odlaska jer mi idemo tek 1 septembra a zakazano mi je za 28 jun mada ja imam svu dokumentaciju samo me strah da nije prerano

Back