Grčka i vojni manevri na granici sa Makedonijom?

..ebiga..nismo verzirani za iskvareni bugarski..lepo ti nama to prevedi i postavi linkove da pogledamo ta istrazivanja..da vidimo to chudo..

reputation_pos.gif
reputation_pos.gif

reputation_pos.gif

reputation_pos.gif

Слушај ти, безобразни човече, па нисмо се договорили да ми овде толико засмејеш комшију да сам морао да га ишутирам из собе, него да озбиљно полемишемо СА НАУЧНО ДОКАЗАНИМ ЧИЊЕНИЦАМА.........

hajde objasni sta pise na tom linku

Ja znam da si ti frustriran cinjenicom da si ipak samo mali maliciozni srbislav, i da ti nikako ne ide u glavu da su danasnji Makedonci, suprotno tvom chetnichkom verovanju, potomci jednog tako velicanstvenog naroda i ogromne imperije prema kojoj je Dusanovo Carstvo nalik liliputu, ali, idi potrazi pomoc strucnih lica, nemoj ovde svoju pakost i uskogrudje da protezes kroz svaku temu ogde se spomenu Makedonci. Ili uzmi citaj. Evo ti jedno lako stivo, nije IGENEA, rec je drugom institutu, isto tako kvalifikovanom ( za razliku od tebe) da donosi zakljucke i daje sud o poreklu naroda.

http://www.historyofmacedonia.org/ConciseMacedonia/AncientGenes.html

Uzivaj srbendo:D

Poslednja izmena:
Koliko znam oni se stide svog slovenstva vise nego Hrvati 1990. A Grcka je ipak drugacija od ostalih u NATO-u,mora se priznati.
Ipak ne bi bilo lose kad bi samo malo Makedonce spustili na zemlju ( bez rata naravno) previse su poleteli. Ako ih ne spusti Grcka danas, njihove "manjine" ce to uciniti za deset godina a onda ce im biti kasno.
Ух, ти си баш оптимистична.
Драга, црни дани су њима јако близу.
Прогнозирам им хаос већ следеће ,а тек 2010 године неће знати где им је ''седални део, а где глава''.:lol:
Нису џабе Грци добили директиву да им лупе вето на улазак у НАТО.
Цепаће се Македоније 100%.

Ух, ти си баш оптимистична.
Драга, црни дани су њима јако близу.
Прогнозирам им хаос већ следеће ,а тек 2010 године неће знати где им је ''седални део, а где глава''.:lol:
Нису џабе Грци добили директиву да им лупе вето на улазак у НАТО.
Цепаће се Македоније 100%.

Ma ja sam isto to cuo i za srbiju, da cete uskoro ostati bez Vojvodine, a za Kosovo da i ne govorim, da je prica zavrsena i da se samo ceka signal iz Brisela i ostadoste vi u bg pashaluku:lol: Ali to i ne cudi, kakvi ste, od vas samo treba bezati.

Poslednja izmena:
Bice nas, bice, suprotno tvojim ocekivanjima, samo sto ste vi na dobrom putu da nestanete uskoro, ali toliko ste zaslepljeni mrznjom prema drugima da vam to promice pred ocima neopazeno.

Ko zaslepljen?? Pa znas kako nas ovde zabole za Makedoniju i vas? Pa nije Srbin otvorio ovu temu vec Hrvat. Mada si mi i ti sumnjiv verovatno si neciji klon.
Tako da eto Hrvat se "brine" za vas a ne mi . A vi cete uvek biti samo Bivsa Jugoslovenska Republika Makedonija tj jos koju godinu dok vas siptari ne preuzmu pod svoje.

Ma ja sam isto to cuo i za srbiju, da cete uskoro ostati bez Vojvodine, a za Kosovo da i ne govorim, da je prica zavrsena i da se samo ceka signal iz Brisela i ostadoste vi u bg pashaluku:lol: Ali to i ne cudi, kakvi ste, od vas samo treba bezati.
Потпуно си у праву.
И биће тако, ако нам на власти остане жута безмозга екипа, проамерички устројена, баш као што је и Никола Грујевски- марионете су и једни и други.
А од кога треба бежати, нисам сигурна, али од нас Срба, свакако, не.;)

Mi cemo bar imati BG pasaluk a vas nece biti.
:lol: Баш нам је нека утеха.

Потпуно си у праву.
И биће тако, ако нам на власти остане жута безмозга екипа, проамерички устројена, баш као што је и Никола Грујевски- марионете су и једни и други.
А од кога треба бежати, нисам сигурна, али од нас Срба, свакако, не.;)

Gresis, Nikola nije marioneta, Nikola je izlozen ogromnim pritiscima zapada da se promeni ime, ali covek je patriota, ne popusta, za razliku od onog komunjarskog s-mrada Crvenkovskog, koji je pre neki dan u Njujorku usmeno dogovorio promenu imena a da nikog nije pitao, a ponajmanje narod.
A bezati treba od onih koji te mrze a da ni sami ne znaju zasto.I koji se vise raduju tudjoj nesreci nego vlastitoj sreci.

Ko zaslepljen?? Pa znas kako nas ovde zabole za Makedoniju i vas? Pa nije Srbin otvorio ovu temu vec Hrvat. Mada si mi i ti sumnjiv verovatno si neciji klon.
Tako da eto Hrvat se "brine" za vas a ne mi . A vi cete uvek biti samo Bivsa Jugoslovenska Republika Makedonija tj jos koju godinu dok vas siptari ne preuzmu pod svoje.

Ma hajde! Sta je ovo jedina tema o Makedoniji na ovom forumu? Prelistavaj malo pa ces videti da ne otvaraju samo Hrvati teme, vec se i vi itekako seirite po forumu kad god se neko srnye desi u MKD.

Gresis, Nikola nije marioneta, Nikola je izlozen ogromnim pritiscima zapada da se promeni ime, ali covek je patriota, ne popusta, za razliku od onog komunjarskog s-mrada Crvenkovskog, koji je pre neki dan u Njujorku usmeno dogovorio promenu imena a da nikog nije pitao, a ponajmanje narod.
A bezati treba od onih koji te mrze a da ni sami ne znaju zasto.I koji se vise raduju tudjoj nesreci nego vlastitoj sreci.
Ае, нек' ти буде да Никола није марионета.:lol:
Ви , од распада СФРЈ,тачније од Васила Тупурковског имате марионетске владе...

Ja znam da si ti frustriran cinjenicom da si ipak samo mali maliciozni srbislav, i da ti nikako ne ide u glavu da su danasnji Makedonci, suprotno tvom chetnichkom verovanju, potomci jednog tako velicanstvenog naroda i ogromne imperije prema kojoj je Dusanovo Carstvo nalik liliputu, ali, idi potrazi pomoc strucnih lica, nemoj ovde svoju pakost i uskogrudje da protezes kroz svaku temu ogde se spomenu Makedonci. Ili uzmi citaj. Evo ti jedno lako stivo, nije IGENEA, rec je drugom institutu, isto tako kvalifikovanom ( za razliku od tebe) da donosi zakljucke i daje sud o poreklu naroda.

http://www.historyofmacedonia.org/ConciseMacedonia/AncientGenes.html

Uzivaj srbendo:D

:rotf::rotf::hahaha::hahaha:

Gde šuto pa još i bode :eek:
Ti se nešto tripuješ,kako mogu biti pakostan prema svom malom neposlušnom bratu,koga su neke mračne sile navele na krivi put ? Zaveden si malac,krajnje vreme je da se probudiš i dobro protrljaš oči; koliko juče si slavio državni praznik sa kojim tvoja država veze nema,a sutra ćeš u toj istoj državi biti manjina.Čekaj kada se ove čokalije koje su uzurpirale KiM spuste malo južnije, od Jakupice do Selečke planine,neće onda tražiti Zapadnu Makedoniju jer će kao apsolutna većina, cela Mk pripadati njima.Tada će ti podela Mk delovati kao izvrsno rešenje,samo će tada Albos biti taj koji vodi glavnu reč...zvaćeš tada velikog brata da ti pomogne...

P.S. A pošto vidim da si ti visokokvalifikovan "google" ekspert,koji pride ima poteškoća sa engleskim jezikom, pa zato svoje nebuloze podkrepljuje linkovima koji se bave lokal - propagandnom tematikom , zamolio bih te da mi objasniš na šta ti ukazuje ova tabela dole.

Y-haplogroups in Serbia
I2A 38 %
E1B1B 20 %
R1A 19 %
R1B 14 %
J2 9 %

Y-haplogroups in Macedonia
I2A 39 %
E1B1B 26 %
R1A 20 %
J2 15 %
R1B 10 %

P.P.S. Malac,vrati se kući,oprošteno ti je sve.

:rotf::rotf::hahaha::hahaha:

Gde šuto pa još i bode :eek:
Ti se nešto tripuješ,kako mogu biti pakostan prema svom malom neposlušnom bratu,koga su neke mračne sile navele na krivi put ? Zaveden si malac,krajnje vreme je da se probudiš i dobro protrljaš oči; koliko juče si slavio državni praznik sa kojim tvoja država veze nema,a sutra ćeš u toj istoj državi biti manjina.Čekaj kada se ove čokalije koje su uzurpirale KiM spuste malo južnije, od Jakupice do Selečke planine,neće onda tražiti Zapadnu Makedoniju jer će kao apsolutna većina, cela Mk pripadati njima.Tada će ti podela Mk delovati kao izvrsno rešenje,samo će tada Albos biti taj koji vodi glavnu reč...zvaćeš tada velikog brata da ti pomogne...

P.S. A pošto vidim da si ti visokokvalifikovan "google" ekspert,koji pride ima poteškoća sa engleskim jezikom, pa zato svoje nebuloze podkrepljuje linkovima koji se bave lokal - propagandnom tematikom , zamolio bih te da mi objasniš na šta ti ukazuje ova tabela dole.

Y-haplogroups in Serbia
I2A 38 %
E1B1B 20 %
R1A 19 %
R1B 14 %
J2 9 %

Y-haplogroups in Macedonia
I2A 39 %
E1B1B 26 %
R1A 20 %
J2 15 %
R1B 10 %

P.P.S. Malac,vrati se kući,oprošteno ti je sve.

Ja nisam zaveden, govorim i pisem sve na temelju argumenata, ali si ti zadojen mrznjom i iskrivljenom slikom o Makedoncima. Za genetiku nisam ekspert, ali nisi ni ti, i bas iz tih razloga treba da slusas strucnjake a ne da ih ismevas.

Tabela ukazuje na srodnost medju Srbima i Makedoncima, sto i ne cudi ako se zna da u vasim zilama tece krv antickih Makedonaca. Prema tome, vreme je da se vratis kuci, sve ti je oprosteno;)

Bukefild ,nisi ekspert, nisam ni ja...razlika između mene i tebe je što ja hladne glave analiziram rezultate naučnog istraživanja.Tabela pokazuje da je narod naseljen na teritoriji Srbije i Makedonije istog porekla i NE, to poreklo nema nikakve veze sa antickim makedoncima. Znas li sta znaci I2A,E1B1B,R1A,J2 ?? Izguglaj malo ovu terminologiju pa mi reci sta si doznao....
Smesno je cak i pomisliti da je narod koji zivi na teritoriji Mk potomak Aleksandra,jos smesnije je sto Albanci tvrde da su Iliri,kao sto je nista manje smesna tvrdnja da su Rusi I Srbi braća (genetski,ne ideoloski ili kakogod)....zaboravio sam da dodam,ni danasnji Grci nisu Aleksandrova deca.
Grcka danas vuče poteze sa jednim ciljem;da ne postoji R.Makedonija,a sudeci prema razvoju situacije na terenu,na dobrom su putu da im se ta namera sprovede u delo.Ja te pitam sta radi vladajuca VMRO-DPMNE ??Kako oni vide Mk u perspektivi ?Kaze Grujo da moze i bez EU i NATO-a.Pitanje je samo sta je to sto moze ...

Poslednja izmena:
Bukefild ,nisi ekspert, nisam ni ja...razlika između mene i tebe je što ja hladne glave analiziram rezultate naučnog istraživanja.Tabela pokazuje da je narod naseljen na teritoriji Srbije i Makedonije istog porekla i NE, to poreklo nema nikakve veze sa antickim makedoncima. Znas li sta znaci I2A,E1B1B,R1A,J2 ?? Izguglaj malo ovu terminologiju pa mi reci sta si doznao....
Smesno je cak i pomisliti da je narod koji zivi na teritoriji Mk potomak Aleksandra,jos smesnije je sto Albanci tvrde da su Iliri,kao sto je nista manje smesna tvrdnja da su Rusi I Srbi braća (genetski,ne ideoloski ili kakogod)....zaboravio sam da dodam,ni danasnji Grci nisu Aleksandrova deca.
Grcka danas vuče poteze sa jednim ciljem;da ne postoji R.Makedonija,a sudeci prema razvoju situacije na terenu,na dobrom su putu da im se ta namera sprovede u delo.Ja te pitam sta radi vladajuca VMRO-DPMNE ??Kako oni vide Mk u perspektivi ?Kaze Grujo da moze i bez EU i NATO-a.Pitanje je samo sta je to sto moze ...

Sad si kontradiktoran; sa jedne strane se pozivas na naucna istrazivanja a asa druge negiras rezultate istih.Kako mozes da tvrdis da Srbi sa Rusima nemaju nikakve veze a istovremeno tvrdis da su Makedonci i Srbi isti narod? Koju ti teoriju zastupas o poreklu Srba, jer jedino sto bi moglo povezivati Makedonce sa Srbima i obrnuto, to bi bila ta slovenska zica, osim ako ti nemas neku drugu teoriju?
Dalje, na temelju cega ti tako decidno negiras pravo Makedoncima na srodnost sa antickim Makedoncima, a to isto osporavas i danasnjim Grcima kada negde mora postojati narod koji ima delimicno ( nema apsolutno cistih naroda, tu se slazemo?) poreklo antickih Makedonaca? Osim ako ne mislis da su oni iscezli i da nema ni delimicno njihovih potomaka?
I ne znam zasto konstanto insistiras da ti objasnim sta te grupe koje si naveo oznacavaju kada je jasno kao dan da se radi o haplogrupama, sto sustinski niste ne dodaje tvojim niti oduzima mojim argumentima?
Vidi, osim genetickih istrazivanja ja posedujem obilje dokaza i nedvosmislenih istorijskih argumenata da stanovnistvo danasnje Makedonije itekako ima veze sa antickim Makedoncima, ma koliko to tebi bilo neverovatno i ma koliko se to sukobljavalo sa tvojim predrasudama, sto cu ti, koliko mi to vreme bude dozvoljavalo i korak po korak objasniti.

A to sto grcka drzava polazi sa pozicije sile, to, izvini, nije nikakav dokaz da u nasim venama ne tece krv antickih Makedonaca - naprotiv! Jer kako si i sam rekao, grci nemaju nikakve veze sa tim drevnim narodom pa je i logicno sto zele da ospore pravo nama, koji imamo, koristeci sva sredstva i prljave igre.

Back