Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
nije potrebna brate, bar je meni nisu trazili. 100 ljudi su me pitali sta pecam, pola njih nisam ni razumeo, a opremu sam bio poneo ko da sam na pecanje poso a ne na more. 2 stapa i celu kantu kako je ja zovem sa opremom ono varalice, tvisteri, muve, kasike ... itd ...
Mislim da netreba, ako bi da ides imaj uvek u dzepu 20e za nedaj boze da ti ne sakupe stapove, a uvek mozes da se izvuces na foru .. danas sam dosao i neznam gde se to uzima ...
aj pa bistro i javi sta si nahvatao ....
P.S.
Nemoj da nosis musice i kasike .. nema potrebe dovoljno je samo par pacica i nekoliko tvistercica ... nece ti trebati veruj mi ...
Hvala,
doduse idem tek 15 septembra u Pargu, i kao ima dosta vremena do tada, ali ja ipak pitam.
Pacici znaci rade radnju, ima li informacija o tome, koji (boja ronjenje..), koliki, koja riba, kada u toku dana...
Uglavnom pisemo o recnom ribolovu, iako se provede 7-10 dana na moru, ipak moze i tamo nesto da se zalomi.
Hvala jos jednom!
ma ok je poneses plivajuce za privece i onako za pored kraj tj za blize obali i poneses one tonuce sa zveckom za malo krupnije. neznam koje ces numere da nosis neznam koje imas .. ali ponesi 1-icu, dvojku ... pa experimentisi ...