Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Juče sam pogledala ponude par agencija i ni jedna ne nudi grčku a turske ima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno se slažem. Auto pa biraj plažu....ja tako funkcionišem kada je klasično more u pitanju i ne mogu drugačije ovde.Nisam raspolozena da budem zatvorena u hotelskon kompleksu 10 dana .
Volim da se svrckam slobodno.
Necu da mi drugi organizuju izlete.
Turska je super za porodice sa decom.
Da li su te zvali?Apsolutno se slažem. Auto pa biraj plažu....ja tako funkcionišem kada je klasično more u pitanju i ne mogu drugačije ovde.
Pa zovu ove starije prvo i određene državne službenike.Da li su te zvali?
Fali....Ti sada počni da rezervišeš, vakcina na leto a put pod noge na jesen
A mi čekamo putopis. Već drugu godinu ni jedan nisam pročitala, fali brate.
Lepa vest da danas nije objavljena ovahttps://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2021&mm=01&dd=26&nav_id=1801190
Ministarka turizma Tatjana Matić i ministar Republike Grčke za turizam, Haris Teokaris usaglasili su se na današnjem onlajn sastanku o potpisivanju zajedničkog Memorandum o razumevanju u oblasti turizma u uslovima pandemije kovid 19 koji će definisati uslove ulaska putnika iz Srbije u Grčku, odnosno iz Grčke u Srbiju, u periodu od 1. maja do 1. oktobra 2021. godine.
Ministarka Matić je tim povodom saopštila da je dogovoreno da će Memorandum predvideti međusobno priznavanje elektronskih sertifikata o vakcinaciji.
"Na taj način biće omogućen ulazak građanima obe zemlje koji su vakcinisani, dok će za građane koji nisu vakcinisani biti obavezan PCR ili antigenski test. Takođe, na granici će se raditi nasumični brzi testovi", objasnila je ministarka
Ona je napomenula i da će građani koji do sada nisu mogli da ostvare zamenska putovanja za Grčku, a koji su sklopili ugovore sa turističkim agencijama, moći to da urade do 31.12.2021. godine.
"Otvaranje grčke granice za naše građane tokom letnje sezone biće simbolična slika potpune normalizacije naših života, ali i još jedna potvrda o dubokom i istinskom prijateljstvu i izvanrednim bilateralnim odnosima između Srbije i Grčke", poručila je Matić.
Opet spin.Lepa vest da danas nije objavljena ova
"Demant iz Atine: Nije postignut Memorandum o ulasku Srba u Grčku ove sezone"
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/d...ndum-o-ulasku-srba-u-grcku-ove-sezone/dj24230
Pitanje je ko je ovde lud i koja je vest tacna i cemu zaludjivanje turista koji žele da letuju u Grckoj
A ja mislim da ce vecinu tirista ove godine ciniti Englezi i Nemci.ja ne znam zasto samo mislim da ne bi trebalo da se objavljuju razlicite informacije
i da Grci ne bi trebali da zatezu i cepidlace jer mi im cinimo najveci broj turista tamo
Ne , Nemac ce ici tamo gde je jeftinije, barem velika vecina, koja je ekvivalent srpskom paradajz turisti, samo sa vecim budjelarom. To su oni kojima je jeftinije da provedu tri nedelje na odmoru nego kod kuce, a da li je to Tunis ili Turska nije bitno. Plus se vratis kuci izgoreo od sunca, kao dokaz standarda.A ja mislim da ce vecinu tirista ove godine ciniti Englezi i Nemci.
Prosle godine 40 miliona Nemaca nije islo na more.
Sta mislis gde ce
Kod svojih u EU.
Grci prvo primiti turiste iz EU.
Kao za vakcine,prvo mi a ostali..