The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 31.10.2016. u 20:48 - Grcevi #1 neki trik kako da nemam grceve? noge tacnije kod palca i ruke nadlaktice (nije biceps i triceps, to su podolaktice?)
neki trik kako da nemam grceve? noge tacnije kod palca i ruke nadlaktice (nije biceps i triceps, to su podolaktice?)
skura58 Zaslužan član Poruka 101.561 31.10.2016. u 21:38 - Grcevi #3 Nedostatak magnezijuma. Jednu pre spavanja i biće OK. PS; Imam taj problem. To je,ustvari posledica loše cirkulacije. Čak i one šumeće tablete sa magnezijumom su dobre. Poslednja izmena od moderatora: 31.10.2016.
Nedostatak magnezijuma. Jednu pre spavanja i biće OK. PS; Imam taj problem. To je,ustvari posledica loše cirkulacije. Čak i one šumeće tablete sa magnezijumom su dobre.
dive Legenda Poruka 61.236 01.11.2016. u 00:07 - Grcevi #4 skura58: Nedostatak magnezijuma. Jednu pre spavanja i biće OK. PS; Imam taj problem. To je,ustvari posledica loše cirkulacije. Čak i one šumeće tablete sa magnezijumom su dobre. Kliknite za proširenje... sve sumece izbegavaj imaju u sebi neki sastojak koji vremenom moze da dovede do infarkta mg direkt u prahu je najbolji istrese kesicu na jezik i odmah ga resorbuje
skura58: Nedostatak magnezijuma. Jednu pre spavanja i biće OK. PS; Imam taj problem. To je,ustvari posledica loše cirkulacije. Čak i one šumeće tablete sa magnezijumom su dobre. Kliknite za proširenje... sve sumece izbegavaj imaju u sebi neki sastojak koji vremenom moze da dovede do infarkta mg direkt u prahu je najbolji istrese kesicu na jezik i odmah ga resorbuje
mikelo90 Iskusan Poruka 5.070 01.11.2016. u 17:55 - Grcevi #5 dive: sve sumece izbegavaj imaju u sebi neki sastojak koji vremenom moze da dovede do infarkta Kliknite za proširenje... koji je to sastojak?
dive: sve sumece izbegavaj imaju u sebi neki sastojak koji vremenom moze da dovede do infarkta Kliknite za proširenje... koji je to sastojak?
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 01.11.2016. u 20:42 - Grcevi #6 ama bre trik kao npr staviti sibicu medju palceve itd itd? da trenutacni grc prodje?