- Poruka
- 39.833
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim samo mladi prersan grasak,ili kuvani u ruskoj salati.Vise nikako.Volim grašak u čorbi, supi, salatama a volim ga i onako skuvam ga i Prevaljah u malo puteru i jedem kašikom
Volim ga i u belom sosu sa mrkvom i uz pire krtolu
I kad čujem da neko kaže ne volem grašak ja onako blenem ko tele u šarena vrata
Zašto ne volite grašak ?
Pogledajte prilog 1607763
pire od graska - kako tacno ?Volim pire od graška. Volim ga i u ruskoj, ali vrlo malo...
e i ja isto manje stavim u rusku, manje metnem u ruskuVolim pire od graška. Volim ga i u ruskoj, ali vrlo malo...
Skuvam grašak, kada bude gotov, upržim malo belog luka i kašiku brašna, ubacim u kuvani grašak, izmiksam i još malo dokuvam. Nakon toga dodam malo pavlake.pire od graska - kako tacno ?
Zaboravio si kašikicu senfa.svega jednako u gramima a graška trećinu e to je dobra ruska
naravno samo tomi majonez
Ne odustaješ od senfa , tačno ću probatiZaboravio si kašikicu senfa.
probamSkuvam grašak, kada bude gotov, upržim malo belog luka i kašiku brašna, ubacim u kuvani grašak, izmiksam i još malo dokuvam. Nakon toga dodam malo pavlake.
Ja to izmislila, kad moja deca bila mala, nisu baš nešto voleli grašak , pa ja smislim pireprobam
ne znam sta je to sa decom i graskomJa to izmislila, kad moja deca bila mala, nisu baš nešto voleli grašak , pa ja smislim pire
Ja sam to pre radila sa celerom . U posudu za led napunim vode do pola i ubacim u svaku kockicu naseckanog celera. Dobijem kockice celera u ledu , i po potrebi ručka izvadim kockicu dve i ubacim.danas sam kupila par svežih veza mirodjije iseckala i stavila u posudu i zamrzla , baš zbog graška