Kao pod, šta mislite o tome?
Ima u prodavnicama keramike onih ploča 50x50cm, cena se kreće oko 2,5k din po kvadratu.
Ima u prodavnicama keramike onih ploča 50x50cm, cena se kreće oko 2,5k din po kvadratu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ладне бре
Ладне бре
elektrika, odlične slike..
ali neki kažu granit zrači, te ima radon i slično
По кући се иде у папучама.
ugradiš to i miran si za života, kakvi laminati kakvi parketi, tepisi i slično, kamen je večan
- - - - - - - - - -
e sad, ove tamnije nijanse prašinu čine lako vidljivom
Ponesi gajgera u prodavnicu, ako je preko 130 nanosiverta ne kupuj.
Ako je manje, samo redovno luftiraj. Radon222 je tezak, i ima ga samo nisko, uz plocice. Raspada se do polonijuma218, pa da ga ne bi rasprsio i udahnuo moras da bacis usisivac i kupis dzoger.
По кући се иде у папучама.
moze i neka pvc obloga gde se sedi , ona je topla a ima i neki dezeni kamena
Kao pod, šta mislite o tome?
Е ако није гранит онда нећу ,или гранит или ништа.
Razlog su radon i polonijum, ako su ploce granitne.Не видим ни један разлог да се и на те плоче не стави тепих. Наравно, не од зида до зида.
Razlog su radon i polonijum, ako su ploce granitne.
Ako je plasticna imitacija, onda nema veze.
Не видим ни један разлог да се и на те плоче не стави тепих. Наравно, не од зида до зида.
moze , mada sam ja veliki protivnik tepiha i nemam nijedan u kuci
tepisi skupljaju prasinu koju je nemoguce sasvim uspesno otkloniti i mogu biti cisti samo dan nakon ozbiljnog pranja
dok ostale podne obloge prebrises i cisto je , isto jedan dan ali obrises za 2 minuta
Nije ozbiljna doza, sve je u granicama prirodnog ili blago (ali bezbedno) povisenog fona.I za to sam čuo, da je navodno "radioaktivan".
Zapravo svi materijali sa velikih dubina imaju pojačanu radioaktivnost. Čak i ugalj ( zato su ugljeni pepeo prestali da dodaju u beton, iako je za to koristan ).
Što veća dubina - veća radijacija... ali pitanje da li je to neka ozbiljna doza ?