ГРАНИЦЕ СРБИЈЕ

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
filatelista:
pa od 01.06. od 18h
k034.gif

Nemojte da zezate coveka! Bolje se ne prijavljuj da bilo sta znas da radis jer ces samo imati vise obaveza. I nemoj da se mnogo smejes na sve bezbednjacke budalastine. Pozdrav, i srecno...
Is'o u vojsku sa ili bez oruzja, isto ti se 'vata - gubljenje vremena je gubljenje vremena.

P.S. Zelim ti medicinsku skolu u okolini kasarne :) (ili bar ekonomsku)

Bereck:
Nemojte se bojat,sad bum vam rekel par novosti koje vi još u Beogradu niste skopčali.Ak vi mislite da cete ulaskom u EU zaštititi ili imati utjecaj na zemlje koje ste "pogubili" dečki i puce moram vas razočarat,grdno ste se preračunali...Kaj se granica tiče vi imate velike šanse da upadnete u EU,ne kao država nego kao nekoliko regija...Kosovo,Vojvodina a da li će ovo ispod Save i Dunava bit u komadu ovisi o vama samima.Tak bu bilo i sa Bosnom i Makedonijom.....Tak da po svemu sudeći granice vam baš i nebuju tak zanimljive,osim ak se uozbiljite...

E, jbg. ako će tvoja kifla država koja je već sada pola u vlasništvu Nemaca, Austrijanaca, Talijana... biti faktor na Balkanu, e, onda blago nama...

L.1:
Кидају нам комад по комад.......како видите Србију за 10 година.
Где су нам границе будуће Србије?
tacno
oteli vam ameriku afriku aziju australiju artik i antartik pre jedno 250 000 hiljada godina
pa onda vas poterali negde na jug europe
pa su vam oteli sloveniju hrvatsku bih crnu goru i kosovo
a sve vasa srpska kolevka i svetinja
cccccccccc
samo je pitanje tko???????
ko to krade tako bez duse casti vere :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

hrvcro:
cekaj da jos vi dodjete na red

Znači priznaješ...
E pa došli smo. Jer su sve što je vredno kod vas kupili stranci, pa sada vi dolazite u Srbiju da kupujete Frikom, Bambi...
Samo, što smo mi videli šta se kod vas radi...
Dakle, ničija nije do zore sjala... videćete sada kada krenemo... ko će biti lider na Balkanu. Hoće li se svi važni događaji i skupovi i koncerti održavati u Ljubljani i Zagrebu ili u Beogradu.
Gde će biti regionalni centri za sve bitno... Pa u Beogradu, a Zagreb će biti bitan strancima isto koliko i Kragujevac ili Čačak...

bez kosova ste vec par godina
a sto se tice vojvodine ne vidim ni neki poticaj od građana vojvodine

zasto je vojvodina imala sap kada su tamo vecina srbi
to mi je nesto kao sap sumadija
u cemu je problem?jel to neka muljaza?
aj vi sve znate odgovorite mi

DraGo70:
Opet ja po ko zna koji put:
Zvanični podaci MENS-e:
Prosečni IQ:
Croatia 90
Serbia 93

Zvanični podaci MMF:
Ukupan dug:
Croatia: 24 mld $
Serbia: 12 mld $

Zvanični podaci enciklpedije:
Ukupan broj stanovnika:
Croatia: oko 4.5 miliona
Serbia: oko 7.5 miliona

Ima još...
Čuj,kinfa,a da promjeniš baterije u digitronu,morti bi dobil i veći zbroj i kvocijent. :roll:

hrvcro:
bez kosova ste vec par godina
a sto se tice vojvodine ne vidim ni neki poticaj od građana vojvodine

zasto je vojvodina imala sap kada su tamo vecina srbi
to mi je nesto kao sap sumadija
u cemu je problem?jel to neka muljaza?
aj vi sve znate odgovorite mi

Evo ja da ti kažem. SAP je Socijalistička Autonomna Pokrajina koju je izmislio tvoj zemljak Josip Broz da bi smanjio uticaj Srbije u SFRJ i pomoću SAP je oslabio.
Bez Kosova smo ostali uz pomoć koju su šiptarski teroristi imali od najjače svetske sile koja je ikada postojala - NATO pakta, isto kao što su pomogli vama u "Bljesku" i "Oluji" a da ne pričam koliko su pomogli muslimanima u BiH tako što su zabranili letove srpske avijacije i što su bombardovali položaje vojske RS od 1993-1995. Da nije bilo njih, sada bi bili od granica koje je zacrtao Vojislav Šešelj pa do Makedonije. Dakle, imali bi ono što smo svojom snagom i vojnom silom mogli postići.
A koliko znam i vi ste bili 5 i više godina bez tadašnje SAO Krajine, a posle REPUBLIKE SRPSKE KRAJINE. I Srbi su je stekli sami bez američkih bombardera, špijunskih satelita, pomoći firmi koje obučavaju vojsku i slično. Sve što ste stekli i vi i šiptari stekli ste kao topovsko meso Amerikanaca. I zato ne seri sa tim o vašim uspesima i pobedama.
Da niste onoliko kukali i plakali i da ste junački stali naspram nas, sada ne bi bilo ni vas ni šiptara, a naravno da se ne bi ni muslimani ni Crnogorci usudili da j...u g.v.a.
Znači sve što imate imate zato što su vam to poklonili Ameri, Vatikan, Nemci, arapski lobi na čelu sa Saudi Arabijom i drugi kojima je smetala jaka, ponosna, časna i moćna Srbija i srpski narod.
I ne preseravaj se više, nego prihvati činjenice koje polako izlaze na videlo i o kojima se sve više govori i u svetu. Za par godina gledaćeš u dokumentarnim emisijama BBC i ABC i SNN-u ovo što ti ja sada govorim.
Uostalom i na vašem HRT je danas bila emisija o zločinima američkih marinaca u Iranu kada su mučki pobili 24 civila. Znaš, danas je vreme interneta, tako da se ne može više plasirati laž kao što ste ih plasirali vi i vaše PR kompanije koje ste plaćali debelo da bi lagali o Srbima tokom devedesetih godina.
Sačekaj još 5 godina, da svi iznesu šta imaju, da se ljudi malo oslobode, političari i generali napišu memoare, pa da vidiš kako je sve stvarno bilo 1991-1999. godine.

Bereck:
Čuj,kinfa,a da promjeniš baterije u digitronu,morti bi dobil i veći zbroj i kvocijent. :roll:

Истина боли, а цифре нисам ја измишљао како то иначе чините ви Хрвати, него су преузете са званичних сајтова.
А ти ако не знаш да одговориш адекватно, онда немој ни овако, јер онда то ниво конверзације спушта на мени неподношљиву висину...

Silba:
I bez naoružanja JNA, dakako. :confused:

Sa naoružanjem JNA, naravno, a i vi ste bili u JNA, pa ko vas je terao da započinjete rat? Ko vas je terao da blokirate kasarne, zavrćete struju, vodu... mislili ste da će vam mađarski kalašnjikovi i drugo prošvercovano oružje, par legionara koji su se vratili u Hrvatsku i nekoliko ustaških terorista koji su došli iz inostranstva biti dovoljni da pobedite JNA.
Pa kada ste dobili po repu, krenula je kuknjava... i eto pomoći izvana!

DraGo70:
Znači priznaješ...
E pa došli smo. Jer su sve što je vredno kod vas kupili stranci, pa sada vi dolazite u Srbiju da kupujete Frikom, Bambi...
Samo, što smo mi videli šta se kod vas radi...
Dakle, ničija nije do zore sjala... videćete sada kada krenemo... ko će biti lider na Balkanu. Hoće li se svi važni događaji i skupovi i koncerti održavati u Ljubljani i Zagrebu ili u Beogradu.
Gde će biti regionalni centri za sve bitno... Pa u Beogradu, a Zagreb će biti bitan strancima isto koliko i Kragujevac ili Čačak...

ma mozes samo sanjati
ince treba zasuci rukave i poceti raditi
od price nista

Back