granice podnosljivosti kazne .

ako nas bog kaznjava onda vodi i racuna da ne prsnemo u izvrsenju kazne . dakle odredi kaznu koja je podnosljiva kao pravedan sudac . neces zbog krade lizalice dobiti isto kao i za ubojstvo .

узрок и последица је то што ти називаш казном.
тумачење није истина, пре сујеверје.
слободна воља је божанска.

ako nas bog kaznjava onda vodi i racuna da ne prsnemo u izvrsenju kazne . dakle odredi kaznu koja je podnosljiva kao pravedan sudac . neces zbog krade lizalice dobiti isto kao i za ubojstvo .

Ako te neko navodi da grešiš da bi te kažnjavao onda je to sadista
nikako dobra osoba

izgubiće rejting i svi će da glasaju za Onog Drugog

- - - - - - - - - -

Čuo sam da treba uskoro Druga Kampanja da se dogodi
Džaba mu ga bilo... može on da nabedjuje i žive i mrtve
mnogi su ionako mrtvi jer im nije pomogao za života dok su ga kumili i molili za pomoć

i onda očekuje da Pobedi?

nema šanse...

e, ali kazna može da se odrazi na potomstvo i to ko zna koliko daleko od grešnika.. to je ono zeznuto kad je kažnjavanje u pitanju.
zato i oni koji su bogougodni nekad pate, jer ko zna ko je u njihovoj pravoj uzlaznoj liniji krvnog srodstva (pretpostavljam da se greh ne grana na pobočno srodstvo) zaslužio kaznu...
međutim, šta ako se grana pobočno? i da li se odnosi samo na krvno ili i na adoptivno ili tazbinsko srodstvo?
pih, mogla sam to pitati popa onomad kad je držao besedu na ovu temu..

svi ste vi krivi dok ne dokazete da ste nevini !

Nama si našao da nabijaš kompleks krivice ? :evil:

Umesto da nam preporučiš koju plavušu, evo ja sam trenutno baš deficitaran u njima, crnki imam kol'ko 'oćeš, al' mi plavuše fale :aha:
Ako hoćeš možemo da se menjamo, zakon ponude i potražnje, tebi od mene dve-tri crnke, a meni od tebe jedna ali dobra i vredna plavuša ? :think:
Razmisli pa javi :mrgreen:

21. Јер кад познаше Бога, не прославише Га као Бога нити Му захвалише, него залудеше у својим мислима, и потамне неразумно срце њихово.

22. Кад се грађаху мудри, полудеше,

23. И претворише славу вечног Бога у обличје смртног човека и птица и четвороножних животиња и гадова.

24. Зато их предаде Бог у жељама њихових срца у нечистоту, да се погане телеса њихова међу њима самима;

25. Који претворише истину Божију у лаж, и већма поштоваше и послужише твар него Творца, који је благословен ва век. Амин.

26. Зато их предаде Бог у срамне сласти; јер жене њихове претворише путно употребљавање у беспутно.

27. Тако и људи оставивши путно употребљавање женског рода, распалише се жељом својом један на другог, и људи с људима чињаху срам, и плату која требаше за превару њихову примаху на себи.

28. И као што не мараху да познаду Бога, зато их Бог предаде у покварен ум да чине шта не ваља,

29. Да буду напуњени сваке неправде, курварства, злоће, лакомства, пакости; пуни зависти, убиства, свађе лукавства, злоћудности;

30. Шаптачи, опадачи, богомрсци, силеџије, хвалише, поносити, измишљачи зала, непокорни родитељима,

31. Неразумни, невере, нељубавни, непримирљиви, немилостиви.

32. А неки правду Божију познавши да који то чине заслужују смрт, не само то чине, него пристају на то и онима који чине.

Back