Granica

pitanje zavisi uvek od situacije a odgovor od mentaliteta karaktera i ponasanja ljudi
sve moze a i ne mora da znaci :lol:

Jes' da zavisi od ljudi...meni je flert nacin na koji zena hoda, govori, recnik, pogled , opsti utisak, moja slobodna volja autosankcijom dopusta toliko meni samoj.
Tudja slobodna vola dopusta vise ili manje ali slobodna volja je imperativ. Bez je nje je sve prevara i zatvor, sa ili bez flerta, afere, platonike....

Skupa zanimacija burazeru

...danas sam čitao u novinama kako je mlada nestala na pola svadbe... takodje su nestali pokloni i novac... samo su pronašli zavrljačenu burmu...

...zanimacija je možda skupa ali isplativa...:lol:

- - - - - - - - - -

Onda nastavi: )))

A jel moram novog mladozenju da nadjem?

...to bi već morali temu da otvorimo... da opet ne pogrešiš pri izboru...:rotf:

bj de vezbas :whistling:

ja i kad sam u slavna vremena isla uvek su bile trenerke, nemam srece :aha:

Ne znam dal smem vise da vezbam posto smatram da je moj trener privlacan covek I rekose mi da to nije u redu, da treba sa muzem da uzivam a ne da gledam druge muskarce kao privlacne :think:

i sad nose trenerke...nego, proveri vid:lol:

Ovaj moj samo sorceve I uske majicice : )))

Osim sto se cesto postavlja pitanje sta je prevara, da li fizicki kontakt ili pak nesto drugo
ja se pitam da li je samo korak do prevare flert
pa makar i bilo samo dopisivanje sa nepoznatim, nekim, preko foruma fejsa itd
sta se desava kada osoba, koja se dopisuje sa nekim, makar i iz ciste znatizelje ode i upozna, a da partner pri tom ne zna, osobu suprotnog pola?

meni se to jednom desilo
osecaj je grozan i ako mozda i nije bilo niceg izmedju njih, mozda cak ni flert
da li je "razumljivo" da muskarac to uradi, mozda manje nego zena?

Sve je to relativno: neko ye8e, a ne prevari, a neko pogleda i prevario je.

Osim sto se cesto postavlja pitanje sta je prevara, da li fizicki kontakt ili pak nesto drugo
ja se pitam da li je samo korak do prevare flert
pa makar i bilo samo dopisivanje sa nepoznatim, nekim, preko foruma fejsa itd
sta se desava kada osoba, koja se dopisuje sa nekim, makar i iz ciste znatizelje ode i upozna, a da partner pri tom ne zna, osobu suprotnog pola?

meni se to jednom desilo
osecaj je grozan i ako mozda i nije bilo niceg izmedju njih, mozda cak ni flert
da li je "razumljivo" da muskarac to uradi, mozda manje nego zena?

....sve je prvo u glavi....posle ide resto:ok:

....diskutabilno je ko vise i beskrupuloznije vara, oni ili mi, kad kazem mi mislim na zenski rod....zavisi,
zena moze da vara srcem, a da ne postoji fizicki kontakt, dok bar po onome sto ja znam (mada i ne
znam puno) muskarci to ne racunaju, dok ne dodje do "fizickog" kontakta nista, a i za te neke situacije
kazu to ti je ko fizicko vaspitanje...znas vezbe pa ih samo odradis bez da se nesto puno unosis dublje
u sustinu...

Back