Granica normalnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima li nešto da nisam u pravu? Ne može lock teme, iako vidim da te to jako svrbi već više puta. Možeš samo da odeš sa iste ako te pogađa, a vidim da da.
Ne razumem pitanje 🤔 Pa naravno da apsolutno ništa nisi u pravu.
Evo, već 10 strana ******is i pokušavas da ozvaničis kako ispoljavanje ljubavi prema psu nije normalno. Ljudi ti lepo odgovore. Ti i dalje teras isto. Sad si prešao i na vrednovanje vrste. 🙄
Misliš da nekoga zabole šta neki Araon sa tamo nekog foruma misli sta jeste, a sta nije normalno?

Ne razumem pitanje 🤔 Pa naravno da apsolutno ništa nisi u pravu.
Evo, već 10 strana ******is i pokušavas da ozvaničis kako ispoljavanje ljubavi prema psu nije normalno. Ljudi ti lepo odgovore. Ti i dalje teras isto. Sad si prešao i na vrednovanje vrste. 🙄
Misliš da nekoga zabole šta neki Araon sa tamo nekog foruma misli sta jeste, a sta nije normalno?

Vidim da tebe jako zabole, zapravo da te ne zabole ne bi se ponašao kao histerična tinejdžerka koju ne vode na koncert nekog plavušana.

A drugo, već 10 strana pričam o granicama koje ljudi prelaze kad su u pitanju ljubimci, pri čemu nije svako ispoljavanje ljubavi normalno, jer je nešto i preterivanje i definitivno nije normalno. Ali ti to ne možeš da shvatiš.

Za nekoga je "normalno" ispoljavanje ljubavi i prema čoveku da uhode nekoga, da su opsednuti itd, ali ne znači da i jeste normalno.

Znam da nisam normalna, spavam sa mačkom u krevetu, kupujem joj igračke, kapice, dobacim joj komadić piletine ili ribe iz svog tanjira 🤷‍♀️ Ne smatram je ljubimcem nego članom porodice, više puta sam otkazala neko putovanje jer se ne osjećam prijatno da je ostavljam u pet hotelu ili kod prijatelja. Ali to je moj lični izbor 😃

Back