Grand Ages Rome

xboxFan

Početnik
Poruka
23
Skoro izasla strategija ba foru Cezar 3, verovatno i na foru Cezar 4 alu tu nazalost nisam probao.

Elem ocekivao sam mnogo vise, jel jedino osim puno puno bolje grafike ova igra nema skoro nista bolje od Cezar 3, naprotiv puno je siromasnija i dosta teza za igranje, ali su ove dve igrice 80% indenticne.

Jeste da sam ze zaglavio na prvoj semi pa ne mogu da dam bas objektivno misljenje ali me mnogo nervira to sto nema zandara i vatrogasaca pa ti kuca izgori, eto tek tako iz nekih nepoznatih okolnosti i ti tu jednostavno ne mozes nista. Reprodruktivni proces je uzasno spor, a u startu gradis samo velike kuce, nema opcija za neke manje, i uopste nemas statistiku koliko stanovnistva imas, koliko je nezaposleno... nego sagradis veliku kucu i ta kuca radi na jedno objektu gde treba radnika.

Isto tako nema opcija da kupujes sretstva od drugih gradova pa ako ti kojim slucajem, pogon za sirovo drvo izgori a ti nemas dovoljno sretstava da izgradis drugi, upadnes u corsokak i ne mozes nista vise da uradis.

Obozavam strategije na foru gradnje gradova, ali sam se sa ovom poprilicno razocarao.:thumbdown:

Back