Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Ti si ostao u 1999, MP3 je užasan format.Ja Veću konvertujem na 320kbps, za svaki slučaj
Opus ili AAC koji u manje kbps beleže kompresovani kvalitet mnogo bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ostao u 1999, MP3 je užasan format.Ja Veću konvertujem na 320kbps, za svaki slučaj
Moje demokratsko pravo da ostanem zatucan i radikalno podržim mp3Ti si ostao u 1999, MP3 je užasan format.
Opus ili AAC koji u manje kbps beleže kompresovani kvalitet mnogo bolje.
Ja Cecu konvertujem na 320kbps, za svaki slučajmalo prciznije, nisam razumeo
Pa i DS je propao pa se ne miriš sa izumrlom parazit filozofijomLjudi DAC je sahranio analogne spravice, pomirite se sa tim.
konvertuješ iz kog formataJa Cecu konvertujem na 320kbps, za svaki slučaj
naravski, flac je losslessMoje demokratsko pravo da ostanem zatucan i radikalno podržim mp3
FLAC jel valja?
Sa original diskakonvertuješ iz kog formata
orlajtSa original diska
Recimo da na 240kbps konvertuješ orkestarski muziku... Neće se čuti činele... Na 320kbps hoće...orlajt
320kbps je skroz okej, ne znam da li uopšte razlikujem 320 od flaca
imam neke snimke sa ploča iz radio beograda u 192kbps, bolje zvuče nego cdvu
na 192 zvuk postaje ok, 128 i manje izaziva bol u ušima
svu muziku imam na dva diskaCD oksidira
Ploča pucketa
Kasete se zapetljaju
USB flash možeš da izgubiš
HD može da rikne
Sve je na strani muzičke industrije
e šipakRecimo da na 240kbps konvertuješ orkestarski muziku... Neće se čuti činele... Na 320kbps hoće...
Upoređivanje paterna je fantastično
Pa šta?e šipak
jedino ako si se zaebo pa napravio 8 bita mesto 16![]()
pa ništa, slušaj 8 bitaPa šta?
Кад сам слушао плоче и други, то је било на крш грамофонима, ретко ко је могао да приушти добар грамофон са добром иглом...To je sasvim korektan razlog, ali 99% ljudi slusa ploce iz pomodarstva, i to ih slusaju na nekim ultra losim i jeftinim gramofonima, gde nista veze sa vezom nema![]()
spisakИначе имам једно 200 плоча које вреде много
Имам џез и блуз из 60их стонсе из 69, металику прва два оригинале, саксон, и ко зна шта још ЧПspisak
Iz MP3 128kbps u MP3 320kbpskonvertuješ iz kog formata