gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:gigule:izvini što se ubacujem...ali malo mi je bezveze znaš...ovde oštro reaguješ i kažeš ovo gore a na drugoj kažeš doslovce ovo: Тема је "гласање", Бл износи своје мишљење за којеeremita:Tomic Toma:U redu. Tacno je da Hitler te simbole nije sam izmislio, tacno je i to da je nalazio uzore u rimskoj imperiji, kao npr. taj cuveni pozdrav.
Ali, nisam naveo ovaj primer da bismo o njemu bukvalno raspravljali, vec da vam stavim do znanja da u Srbiji postoji dobro organizovana i jos bolje placena grupa ljudi ciji je cilj uvek preuvelicavanje ili,pak potpuno izmisljanje nekog dogadjaja. Da li ste barem jednom pomislili da su i ti grafiti " PODMETNUTI" od strane tih ljudi kako bi se podgrejala nedavno smirena tenzija medju narodima na Balkanu. Pitam vas kome je u interesu ponovno podsticanje mrznje Srba,Hrvata i pripadnika muslimanske veroispovesti?
Ма човече, највећи део учесника на овој теми ВРЛО
ДОБРО ЗНАЈУ о чему се заправо ради...
Друга је ствар што неке поремећене комуњаре сањају да ће опет доћи њихово време и да
ће моћи у име "диктатуре пролетаријата" да поново побију пола Срба, и да поново промовишу своје
сифилистичне марксистичке идеје чија
је последица стварање ТЕРОРИСТИЧКИХ ДРЖАВА
НА ЗЛОЧИНУ !!!
се залаже, не разумем зашто тако ђонерски
нападаш човека ??? ne razumem ni ja...ni tamo ni ovde...
dakle pitam, zašto vređanja?
Не знам да ли уредно пратиш постове, али учесник
извесни zoxкоји се
представља као марксиста, тј. комуниста већ више
пута се БЕЗ ИКАКВОГ БЛАМА ЗАЛАГАО ЗА
ЛИКВИДАЦИЈУ НЕИСТОМИШЉЕНИКА ТЈ. ДЕСНИЧАРА, путем
стрељања и сл. што мене лично скандализује.
Примећујем да се на овом форуму НИКАДА НИКО НИЈЕ
УСПРОТИВИО ТАКВИМ ЊЕГОВИМ ИЗЈАВАМА...
Иначе, ја увек одговарам истом мером, волим
реципроцитет...
zox:FASISTE NA VESALA!
STRELJANJE JE OK!
King 7:Sada vam je jasno protiv kakvih psihopata se borimo. Takve likove ceo zivot gledam i dobro ih poznajem. Znate onu scenu sa demonstracija u Beogradu kad ********* prilazi coveku i ispaljuje mu metak u glavu. Hajde, nemam nista protiv da te licno vidim i da pokusas da me streljas. U suprotnom...
Keeper:zox:FASISTE NA VESALA!
STRELJANJE JE OK!
vidi sad ovoga.
pa ovo je cirkus.
eeeeeeej. staljin ti je crk'o odavno.
nema vishe streljanja i veshala.
zox:King 7:Sada vam je jasno protiv kakvih psihopata se borimo. Takve likove ceo zivot gledam i dobro ih poznajem. Znate onu scenu sa demonstracija u Beogradu kad ********* prilazi coveku i ispaljuje mu metak u glavu. Hajde, nemam nista protiv da te licno vidim i da pokusas da me streljas. U suprotnom...
Ti mene ne poznajes uopste!A ako si se prepoznao u mom postu u revoluciji bih te svakako streljao i to sa zadovoljstvom,a do tada ukoliko sa sile argumenata predjes na argument sile onda bih te umlatio ko vola u kupusu!
"zox"Koja Drzava bre?Posle Jaltanske izdaje Kraljevinu Jugoslavije 1943,mrtvi zlocinac Josip Broz i njegovi sledbenici,naterali su strah u duhu Srpskome, pa posle raspad Judoslavije, da je (ZAPAD) podmetnuo mrtvodg(Adolfa Hitlera)u Srbiju na Vlast,Srbin se nebi bunio,jr je (petokraka) i njihova pljacka Srbinu dodijala!!!zox:U svetlu desavanja u Nisu(iscrtavanje kukastih krstova i ispisivanja rasistickih poruka),sta mislite da li je vreme da drzava najzad uoci i prizna da je u Srbiji ipak prisutan fasizam(naravno,ne kao sistem) i da pocne da preduzima odredjene mere,a ne da ide linijom negiranja i ignorisanja?
King 7:Ova osoba je ocigledno duboko poremecena i posto su pretnje vise puta ponovljene smatraju se kao vrlo ozbiljne. Degeneriku, da znas samo kako sa takvima kao sto si ti ja postupam... Znam ko si.
eremita:С вером у Христа,
против лудих комуниста !!!
AMINБл:eremita:С вером у Христа,
АМИН
zox:Zarathustra:zox:Ja kao komunista vrlo dobro znam kako funkcionise LIBERALNA demokratija,samo se sa njom NE SLAZEM!To je jedan licemeran sistem!Ja sebe isto smatram demokratom!
Idi u Severnu Koreju, pa uzivaj u novom sutra tamosnjeg komunizma. Ko danas jos zagovara komunizam posle pada CCCP-a ??? :shock:
Ili si ti mozda jos jedan od novokomponovanih anarho-komunista kao sto je Chomsky... ili Sid Vicious![]()
Vi ste u BITI isti kao i fasisti !
I JEDNI I DRUGI STE TOTALITARCI !
Idi ti u Argentinu ili Boliviju pa uzivaj u kapitalizmu.Ustvari ne moras,mislim da uzivas u istom u Srbiji,jer je ovde od kako je uveden bas lepo!Ako mislis da ce kapitalizam uvesti Srbiju u bolje sutra a ne u neokolonijalni polozaj,onda se debelo varas.Covece u svetu je samo 5 posto bogatih i razvijenih drzava!
Chomski nije anarhokomunista a nisam ni ja.Vise puta sam napomenuo da sam mrxista leninista!Ako hoces da znas nesto o anarhokomunizmu citaj Kropotkina,a nemoj lupetati ovako na prazno!
AMINKing 7:AMINБл:eremita:С вером у Христа,
АМИН
Toma Tomic:Pre par dana sam gledao na Discovery-u neku emisiju o Indiji(emisija nema veze sa pojmom nacizam)i zamisli, gledajuci opisne kadrove jednog grada u Indiji, primetio sam na par zgrada grafite u vidu kukastih krsteva
commodore:Просто ми је драго што се више не појављујем на овом подфоруму...
И чему ви бре причате? :shock:
zox:KAPITALIZAM=KANIBALIZAM!!!!!!
SMRT KAPITALISTICKOJ SRBIJI!!!!!!
ZIVEO SOCIJALISTICKI BALKAN!!!!!!