MEGRA Obećava Poruka 67 17.07.2006. u 23:43 - Grafiti #1 Bane, tvoj ker ili nije ptičar ili ga ja ne bacam dovoljno visoko! Potrčao je u susret tramvaju. Tramvaj ga nije prepoznao! Ako i posle upotrebe kondoma devojka ostane trudna detetu treba dati ime Hudini! Izvor
Bane, tvoj ker ili nije ptičar ili ga ja ne bacam dovoljno visoko! Potrčao je u susret tramvaju. Tramvaj ga nije prepoznao! Ako i posle upotrebe kondoma devojka ostane trudna detetu treba dati ime Hudini! Izvor
BIGBADWOLF Zainteresovan član Poruka 185 18.07.2006. u 01:45 - Grafiti #2 nda, i ''Kada ste u WC-u, nemojte nishta raditi navrat - nanos i na svoju ruku''. A izvor ti je ''Kad ja tamo, a ono medjutim'', knjiga BG grafita.
nda, i ''Kada ste u WC-u, nemojte nishta raditi navrat - nanos i na svoju ruku''. A izvor ti je ''Kad ja tamo, a ono medjutim'', knjiga BG grafita.
Centurion Zainteresovan član Poruka 173 23.07.2006. u 04:11 - Grafiti #3 Seminar o putovanju kroz vreme bice odrzan prekjuce. Nisam primetio da mi se zena davi. Vristala je uobicajeno. Ako vas zena pobedjuje u tenisu, promenite sport. Ako vas zena pobedjuje u boksu, promenite zenu. Zene se ulepsavaju samo zato sto je culo vida kod muskaraca razvijenije od mozga.
Seminar o putovanju kroz vreme bice odrzan prekjuce. Nisam primetio da mi se zena davi. Vristala je uobicajeno. Ako vas zena pobedjuje u tenisu, promenite sport. Ako vas zena pobedjuje u boksu, promenite zenu. Zene se ulepsavaju samo zato sto je culo vida kod muskaraca razvijenije od mozga.
Mishko Početnik Poruka 33 26.07.2006. u 03:58 - Grafiti #4 " Ko radi taj i gresi! " - rece dzelat i zamahnu sekirom po treci put.
Activity Početnik Poruka 23 26.07.2006. u 17:56 - Grafiti #5 grafit iz cucavcadlazim odavde razocaran grdno,dosho sam da serem a samo sam prdno
Alehandra Zainteresovan član Poruka 185 26.07.2006. u 23:13 - Grafiti #6 Znate da je u drugom svetskom ratu umrlo 100 000 000 mrtvih?
Black Jack Početnik Poruka 23 27.07.2006. u 23:47 - Grafiti #7 Ko drugome jamu kopa,fizichki je radnik!
F*E*L*I*C*I*T*A Obećava Poruka 52 28.07.2006. u 20:16 - Grafiti #8 maloletnici su oni koji su malo letovali kada je sreca kucala na vrata, nisam bio kod kuce ne idem na operu,ne volim kad se neko dere na mene odkada sam rekao da znam pravi put,mnogi me prate razlika izmedju side i penzije je sto se od side duze zivi
maloletnici su oni koji su malo letovali kada je sreca kucala na vrata, nisam bio kod kuce ne idem na operu,ne volim kad se neko dere na mene odkada sam rekao da znam pravi put,mnogi me prate razlika izmedju side i penzije je sto se od side duze zivi
F*E*L*I*C*I*T*A Obećava Poruka 52 28.07.2006. u 20:38 - Grafiti #9 vrhunac gluposti je posaditi cvarak i cekati da nikne prase oprezan je onaj koji pre grmljevine opere kosu saponom od koprive zabranjeno je dranje u Tihom okeanu kada mu pojzamis novac,on te ne laze kad kaze "ostacu ti veciti duznik" toliko je mrzava da kada pije sok od visnje lici na termometar u rukama ljudozdera, telefonski imenik postaje jelovnik nesposobni imaju sposobnost da onesposobe sposobne kada osetim potrebu da ucim,polako ustanem i cekam da me prodje napad kako da sanjam o buducnosti kada svi oko mene hrcu ako vasom glavnom prolaze pametne misli,to ne znaci da se tamo zadrzavaju ako je najlepse djacko doba,zasto mi roditelji ne daju da ponavljam kada bi covek bio covek,onda bi kamen bio dragulj kada bih bio ljudozder,ostao bih gladan jer mnoge ljude ne mogu da svarim na mesecu sigurno ima nekog.eno vidi se svetlost u sosu sam. "cufta" frizider je bolji od muskarca. koliko litara da stavis u njega,nece poceti da peva narodnjake lopovu su posetili moj stan.bila je to radna poseta lopovi mu posecuju stan,ali nikako da ih upoznam. uvek dolaze kada nisam tu izvinjavamo se gradjanima sto su dobili visoke racune za struju.takodje se izvinjavamo sto je greska bila namerna to nije mnogo ozbiljna buducnost.mnogo se smesi Srbijo,Evropa je na vidiku,samo se pravimo da je ne vidimo od malih nogu me prate specijalne jedinice,pogotovu iz matematike gledam svoja posla.bas i nemam sta da gledam bio je narod koji je vodio ljubav a ne rat i izumro je od side muzikalan je onaj koji zna koji deo narodnjacke kompozicije predstavlja melodiju
vrhunac gluposti je posaditi cvarak i cekati da nikne prase oprezan je onaj koji pre grmljevine opere kosu saponom od koprive zabranjeno je dranje u Tihom okeanu kada mu pojzamis novac,on te ne laze kad kaze "ostacu ti veciti duznik" toliko je mrzava da kada pije sok od visnje lici na termometar u rukama ljudozdera, telefonski imenik postaje jelovnik nesposobni imaju sposobnost da onesposobe sposobne kada osetim potrebu da ucim,polako ustanem i cekam da me prodje napad kako da sanjam o buducnosti kada svi oko mene hrcu ako vasom glavnom prolaze pametne misli,to ne znaci da se tamo zadrzavaju ako je najlepse djacko doba,zasto mi roditelji ne daju da ponavljam kada bi covek bio covek,onda bi kamen bio dragulj kada bih bio ljudozder,ostao bih gladan jer mnoge ljude ne mogu da svarim na mesecu sigurno ima nekog.eno vidi se svetlost u sosu sam. "cufta" frizider je bolji od muskarca. koliko litara da stavis u njega,nece poceti da peva narodnjake lopovu su posetili moj stan.bila je to radna poseta lopovi mu posecuju stan,ali nikako da ih upoznam. uvek dolaze kada nisam tu izvinjavamo se gradjanima sto su dobili visoke racune za struju.takodje se izvinjavamo sto je greska bila namerna to nije mnogo ozbiljna buducnost.mnogo se smesi Srbijo,Evropa je na vidiku,samo se pravimo da je ne vidimo od malih nogu me prate specijalne jedinice,pogotovu iz matematike gledam svoja posla.bas i nemam sta da gledam bio je narod koji je vodio ljubav a ne rat i izumro je od side muzikalan je onaj koji zna koji deo narodnjacke kompozicije predstavlja melodiju
Centurion Zainteresovan član Poruka 173 30.07.2006. u 04:02 - Grafiti #10 Lako cete u porodilistu prepoznati vasu bebu: ona se ukakila dok su se tudje usrale. Ne cackaj MECKU, aktiviraces alarm. Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Nista se ne cuje. Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem. Mozda zenama mozak i nije slaba tacka... Ali je ipak tacka.
Lako cete u porodilistu prepoznati vasu bebu: ona se ukakila dok su se tudje usrale. Ne cackaj MECKU, aktiviraces alarm. Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Nista se ne cuje. Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem. Mozda zenama mozak i nije slaba tacka... Ali je ipak tacka.