Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Nacionalne manjine osim što imaju pravo glasa kao i ostali domaći - su i veoma pogodna poluga stranih interesa. Pogotovo u burna vremena. A mi, brate, gorimo već 15 godina ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima Madjara i ostalih nacija koje su glasale za SRS. Ali je to jako mali procenat. Hrvatima i Madjarima je bilo preceno 90-ih od strane radikala, tako da ne postoji sansa da glasaju za njih.
Nego, da li to neko hoće da kaže da glas manjina manje vredi? Takvom bih preporučio da pročita ustav Srbije.
Bor, Čačak, Valjevo
od manjina se na ulici ni srpski ne čuje![]()
u cacku je pobedio nikolic.
Grešiš ,Laci boja DS-a je i žuta i plava, više plava nego žuta8-) JedinstvoŽuti se lagano sele na obode ...Još par godina penicilina i biće velika zdrava aristokratsko plava boja ...
![]()
Pa ne treba da ideš dalje od tvog Novog Sada, Srbi u velikoj većini, a Tadić pobedio ubedljivo. Nego, da li to neko hoće da kaže da glas manjina manje vredi? Takvom bih preporučio da pročita ustav Srbije.
Što onda pitaš...a cula sam i da ta nasa dijaspora uglavnom i ne glasa i da su to bili glasovi ovih iz diplomatskih predstavnistava![]()
Па то и ја кажем. Чист примитивизам.
Додуше, немам појма каква је ситуација са муслиманима по Новом Пазару и околини, као и по Прешеву и Бујановцу, па не бих да причам напамет. Говорим о Војводини.
...a cula sam i da ta nasa dijaspora uglavnom i ne glasa i da su to bili glasovi ovih iz diplomatskih predstavnistava![]()