graficka 6600XT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
3.797
KAKVE SU OVO VESTI NA BENCHMARK FORUMU I KAKVE SU OVO CENE U GIGATRONU???

MOLIM VAS NEK MI NEKO OBJASNI KAKVE SU OVO GLUPOSTI? JER OCIGLEDNO SAM JAKO GLUP!

untitl3457ed.JPG
untitle657d.JPG

A cuj AMD i Linux idu zajedno. Ako ces Windows onda sigurno Nvidia.
Ne bas , ja bi rekao da nvidia pravi bolje drajvere za linux ako hoces bas full performanse.
Amd traljavo radi drajvere cak i na windowsu , izbace bete a potpisan drajver prave na 3 meseca :hahaha:
Ali AMD control centar je perverzija kako izgleda , previse fino u odnosu na nvidia koji je ostao zarobljen od jos prve verzije haha , ui ocaj.

Ne bas , ja bi rekao da nvidia pravi bolje drajvere za linux ako hoces bas full performanse.
Jok nvidia kaska za kernelima, ako kupis novu kartu moras da sacekas neko vreme
da bude podrzana na Linux-u. AMD drajver je open source pa je ubacen u kernel
i podrzava sve feature. Nisi znao da ne mozes da igras igre pod Wayland sa Nvidia
kartama jel nece da podrze XWayland?

Jok nvidia kaska za kernelima, ako kupis novu kartu moras da sacekas neko vreme
da bude podrzana na Linux-u. AMD drajver je open source pa je ubacen u kernel
i podrzava sve feature. Nisi znao da ne mozes da igras igre pod Wayland sa Nvidia
kartama jel nece da podrze XWayland?
Pazi nisam ja nikada ni koristio nvidia na linuxu , ja sam amd fanboy ali sam cuo pricice...
Ali nikada nisam imao ni na jednom linuxu amd control centar , uvek am koristio te drajvere koji su uz kernel..
Ali hebes to , nemas kontrolu i podesavanja ...
Npr mucilo me da uskljucim zero fan ... to se radi iz msi softvera ili preko amd radeon centra ... ima i 3td party resenje ali uvek neka zehebancija.

Pazi nisam ja nikada ni koristio nvidia na linuxu , ja sam amd fanboy ali sam cuo pricice...
Ali nikada nisam imao ni na jednom linuxu amd control centar , uvek am koristio te drajvere koji su uz kernel..
Ali hebes to , nemas kontrolu i podesavanja ...
Npr mucilo me da uskljucim zero fan ... to se radi iz msi softvera ili preko amd radeon centra ... ima i 3td party resenje ali uvek neka zehebancija.
E pazi imao sam Nvidiu na Linux-u smucilo mi se vise da cekam da srede DKMS modul i da poprave bagove i da ne mogu
da testiram RC kernele :P
Nvidia svakako da je bolja karta, al sam Linux-as :P
Mada Windows poznajem u prste, mislim na ono da ga programiram :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back