Gradska vlada...?

• Začetnik teme Začetnik teme nactu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idola nemam. A verujes u DB-ovske izmisljotine najgore vrste. To od tebe nisam ocekivao. Ali kontam da svi mi imamo pukotine kroz koje je ta odvratna propaganda 90-ih prodrla. Zaista je te propagande bilo previse...

A ko je naredio rusenje? Da li je resenje o rusenju sa nekim potpisom, ne zna se cijim, i bez pecata, odlika pravne drzave, i da li je to uobicajeno? Da li je bespravan objekat, a placeno je sve sto treba Direkciji za gradjevinsko zemljiste grada Beograda?

27E
silerovu nisu mogli da sruse danima, dok nije dosla vojska, mineri-injzenjerci

Miniranje je izvrsila privatna firma, a ne vojska.

A ko je naredio rusenje? Da li je resenje o rusenju sa nekim potpisom, ne zna se cijim, i bez pecata, odlika pravne drzave, i da li je to uobicajeno? Da li je bespravan objekat, a placeno je sve sto treba Direkciji za gradjevinsko zemljiste grada Beograda?
Rusili su nesto veliko i lepo u znak odmazde za ubistvo Djindjica. Ostalo je prica za malu decu, ali ne sumnjam da ti verujes u to :klap:

Rusili su nesto veliko i lepo u znak odmazde za ubistvo Djindjica. Ostalo je prica za malu decu, ali ne sumnjam da ti verujes u to :klap:

Ti si mentol cim ovako pricas, a o rusenju i svemu sto sam rekao, znam vise nego sto mozes i da zamilis.
Djindjica su njegovi saradnici doveli na streljanje, i to je istina jedna i jedina!
Samo se seti ko se smejao kad su formirali zivkovicevu vladu, ako to smes naravno da priznas, ili ces to i dalje potiskivati u sebi.

Ti si mentol cim ovako pricas, a o rusenju i svemu sto sam rekao, znam vise nego sto mozes i da zamilis.
Djindjica su njegovi saradnici doveli na streljanje, i to je istina jedna i jedina!
Samo se seti ko se smejao kad su formirali zivkovicevu vladu, ako to smes naravno da priznas, ili ces to i dalje potiskivati u sebi.

haha... kada bi ti nesto znao ne bi ispadao glup :ok:

Kao njegovi saradnici. DB voli da shisha ovce

Ја морам само да вам свима кажем да се не залећете са изјавама. Како радикалима, тако и демократама. Још увек није извесно да ли ће и када уопште бити састављена влада. Шта ако буде ИПАК нових избора? Да ли онда све те ваше приче падају у воду? А да још нешто кажем, ако се формира влада СКЕЊ СПС ПУПС БЕТОВЕН, гарантујем да или неће дуго издржати или да ће у Србији почети масовни нереди.

hahahah ko ce da izaziva nerede ti i Markowac,daj smesni ste vise,a bice vlade ZES i SPS-PUPS-JS,a sa izjavama niste trebali vi da se zalecete,pricali ste kako se dzaba Tadic raduje i kako cete da napravite vladu a onaj Markowac do pre tri dana pricao kako SRS pravi vladu i kako je Suljo vas,a ja vam lepo pricam ovde od 12. maja da se ne radujete i da mi formiramo vladu,e pa ako vam je sad!

Види Јунг, већ сам ти написао тамо на некој од тема. Када се направи влада тада је готово. Иначе, нереде ће први правити они који су верни поштоваоци ДС, али исто тако велики противници СПС. Јадни сте, бедни сте, лицемерни, ма све оно што је најгоре од особина то ви поседујете. Хај'мо назад у 90-те.

Zar se takvo prekrajanje narodne volje ne događa, već, na nivou Grada?

- Opasno je i indikativno ovo što se događa oko formiranja gradske vlasti. Mislim da to ne podržava čak ni odmereniji i razumniji deo birača i funkcionera Demokratske stranke. Neverovatno je arogantno i bahato ponašanje v.d. gradonačelnika Zorana Alimpića, koji na opravdane zahteve i proteste trenutne skupštinske većine, u budućnosti će možda da bude i neka druga, poručuje kako on može još više da prolongira predaju vlasti. Ovo što trenutno radi Zoran Alimpić u Gradskoj skupštini, neko je svojevremeno nazvao „izlivom vlasti u mozak”. :lol:To je sindrom od koga je ozbiljno oboleo deo funkcionera Demokratske stranke na gradskom nivou. Ne znam šta je Dačić tačno mislio kada je izjavio da je moguće da dođe i do neke druge koalicione kombinacije na nivou grada, jer ta izjava može da se tumači dvojako. Međutim, sigurno je da je Beograd isuviše veliki i dragocen plen da bi ga se bilo ko odrekao i zato se meni čini da će vlast na nivou Beograda i Republike na kraju biti slična. Stoga sam siguran da će pritisak na Dačića sa obe strane biti veliki.

Djordje Vukadinovic

--------
Искоренимо жутицу!

Back