- Poruka
- 388.420
Koje evropske gradove, glavne ili manje poznate, biste preporučili za posetu i zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Split, Zadar, Dubrovnik zbog mora, obale, plaža, klime, arhitekture, spomenika, kulturne baštine, povijesti, sporta, muzike.Koje evropske gradove, glavne ili manje poznate, biste preporučili za posetu i zašto?
Jbg,...ja baš tamo nisam bila.Split, Zadar, Dubrovnik zbog mora, obale, plaža, klime, arhitekture, spomenika, kulturne baštine, povijesti, sporta, muzike.
Ovo je SplitJbg,...ja baš tamo nisam bila.
Bila sam u Rijeci, Puli, Makarskoj,...svakako topla preporuka. Gradovi su stvarno prelepi na hrvatskom primorju.
SplitJbg,...ja baš tamo nisam bila.
Bila sam u Rijeci, Puli, Makarskoj,...svakako topla preporuka. Gradovi su stvarno prelepi na hrvatskom primorju.
Pokazi nam more,ne te zgradurine koje ima svaki grad.
Ovo je vec bolje.
Mora sve biti: zgrade, infrastruktura, spomenici, more itd.Pokazi nam more,ne te zgradurine koje ima svaki grad.
Ne mora.Za turiste nisu bitna prigradska,stambena naselja nego turisticki dio.Mora sve biti: zgrade, infrastruktura, spomenici, more itd.
Ima mista za sve.Ne zatrpavaj temu sa hiljadu slika jednog grada,ima jos gradova koje bi trebalo vidjeti.