Gradovi u Evropi koje bi trebali da propustimo

Zanimljivo ali mislim da je ovo pitanje malo cudno. Ako negde idem onda je da nesto vidim sto me zanima ili mi je interesatno. Zasto bih zaobilazio neki grad?

Zagreb je lep grad na nekim mestima i ja imam lepe uspomene iz njega. Ali da me pitas da li bih otisao sad - ne bi, osim ako bi nekako morao. A ne moram.

Mislim da smo kroz Ljubljanu prosao ali se ne secam da sam se ikad zadrzavao, znam neke ljude koji su odande ili zive tamo, ali nemam neku posebno narocitu zelju da odem tamo. A ni razloga.

Zanimljivo ali mislim da je ovo pitanje malo cudno. Ako negde idem onda je da nesto vidim sto me zanima ili mi je interesatno. Zasto bih zaobilazio neki grad?

Zagreb je lep grad na nekim mestima i ja imam lepe uspomene iz njega. Ali da me pitas da li bih otisao sad - ne bi, osim ako bi nekako morao. A ne moram.

Mislim da smo kroz Ljubljanu prosao ali se ne secam da sam se ikad zadrzavao, znam neke ljude koji su odande ili zive tamo, ali nemam neku posebno narocitu zelju da odem tamo. A ni razloga.
Mislila sam na ono bio neko negde pa je ostao ravnodusan ili mu se nije svideo.
Kao i preporuka tako i anti preporuka za neko mesto nekim ljudima kao informacija znaci prilikom odabira destinacije.
Mislim sve je subjektivno ali...

Ja bih u Sloveniji pre Maribor zaobisla.
ma depra teska slovenija. cak i piran koji je pitoreksan ima taj fles... prosao je celu, radio sa nekim englezima bajke za decu, svuda sam imao osecaj praznjikavosti mesta i kao i stanovnistva.... ali cim predjes granu i udjes makar u severnu italiju...eureka...kao da je neko otvorio flasu najboljeg sampanjca :lol:

aham. :thumbdown:

sa ušikanim ko noc slovencima petkom koji ga jedva cekaju pa po šikanju nadmasuju cak i dance...meni je provincijski..ljubljana......ako os lep mali gradic u sloveniji to je metlika.
Dada slovenci se brzo napiju i izbezumljeni povraćaju kroz prozor. Vrlo neverovatan prizor i naravno da bih ga po svaku cenu propustio.

Sto se teme tiče, najmanje zanimljiv grad od glavnih gradova u kojima sam bio je Bratislava. Mozda bi bilo zanimljivije da sam imao vodiča, ali ovako stvarno nista posebno, zanimljiviji mi je raspali Wilhemshaven (najdepresivniji grad u Nemackoj), bar ima fenomenalan pomorski muzej :D
Nađi novog dečka da te voda vama je barem lako :mrgreen:

Dada slovenci se brzo napiju i izbezumljeni povraćaju kroz prozor. Vrlo neverovatan prizor i naravno da bih ga po svaku cenu propustio.
da vis kad sednu na bicikle po pripizdinam pa pijani izlete pod auto koji postuje sva ogranicenja.... svakog vikenda imas poneku takvu dileju koja svoje frustracije zivota na zapadu leci tome sto se u petak narolja ko debilcina.

mada da budem iskren radili su to i u jugoslaviji samo ih sada imamnogo vise.

Back