Gradovi koje morate da posetite pre nego sto umrete

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znači karnevali, zezanje, žurke...
Ni jedan karneval mi nije pao na pamet niti me zanima.

New Orleans mi je interesantan kao "džez grad" to da...ali mislim na ulične svirače, istoriju džeza, pabove i vudu? Valjda je tamo ta neka pijaca, čisto da se vidi :lol:
Vankuver mi je lep grad okružen planinama, šumama, vodom. Privlači me Kanada ali ne i Toronto.

Valparaiso je onako šaren gradić pa samo zbog toga a mogla bih ga i preskočiti.

Santiago mi moćno deluje okružen tim planinama a i deluje da ima dosta zelenila.

Rio, Barselona, Madrid, Lisabon, Guilin, Hangzhou, Suzhou vizeulno kao gradovi.

Venecija zato što zaista želim da je vidim marak jednom. Isto važi za Atinu.

Uuuh, pa nisam bio u jedno 130 država, voleo bih da posetim sve njihove glavne gradove pre nego što umrem ali teško da će biti nešto od toga jer niti radim na tome niti mi je to cilj.
Od onoga što mislim da obavezno moram da posetim i što je ostvarljivo, ovde od Azije me još zanima Tokio, Seul i Šangaj i mislim da mi je to ostvarljivo u doglednom periodu. Od Evrope hteo bih da vidim i Moskvu i Lisabon, Moskvu moram pod obavezno a u Portugal ako stignem...i od Južne Amerike ima puno toga, jedino sam bio u Riju ali bih pod obavezno trebao Buenos Aires i Medelin iz nekih ličnih razloga, imao sam jednom devojku iz Buenos Airesa, velika je to ljubav bila...😅

Back