Gradovi,drzave :))

Cekam kuma:
looodica:
Cekam kuma:
Leti Norveska(Oslo :lol: ) ili Finska, zimi Australija, a izmedju te dve destinacije obavezno bi palo jedno duze krstarenje jahtom(via Sejseli, Mauricijus, Maldivi, Havaji, Fidzi, Uskrsnje ostrvo.....)sa pouzdanim radarima, zlu ne trebalo.

:lol: :lol: :lol: kume,mozemo zajedno :wink:
Kako da ne Loo, upadaj i ...raskomoti se.....idemo pravac Pacifik.

hvala kume bash si ljubazan nema shta :P :wink:

plavojka69:
looodica:
Navedite gradove i drzave u kojima bih voleli da zivite i zbog cega :?:

BARCELONA. BATA MI SE SPREMA DA ODE SA FAMILIJOM,NADAM SE DA ĆE ME POZVATI U GOSTE! SNAJKA JE ŠPANJOLKA,KAŽE DA JE DIVAN GRAD! :lol: [/b]

Barselona je prelep grad sa odvratnom klimom tokom leta.

Voleo bih da živim u NY, tamo mi ne bi nedostajao Bg, pošto liče. Genijalan grad. Al' vratio bih se ja, kao i uvek. Moj san je da živim godinu dana u najlepšim gradovima sveta. Pre će biti, da ću poput švapskih penzionera, da kupim jahtu i da plovim tropskim morima. Pa me dočeka cunami, super je to...
Lepo kaže Duško Dugouško "Idemo u Majami, tamo idu svi Ameri kad odrtave" :P

HeBePoBaTaH_:
plavojka69:
looodica:
Navedite gradove i drzave u kojima bih voleli da zivite i zbog cega :?:

BARCELONA. BATA MI SE SPREMA DA ODE SA FAMILIJOM,NADAM SE DA ĆE ME POZVATI U GOSTE! SNAJKA JE ŠPANJOLKA,KAŽE DA JE DIVAN GRAD! :lol: [/b]

Barselona je prelep grad sa odvratnom klimom tokom leta.

Voleo bih da živim u NY, tamo mi ne bi nedostajao Bg, pošto liče. Genijalan grad. Al' vratio bih se ja, kao i uvek. Moj san je da živim godinu dana u najlepšim gradovima sveta. Pre će biti, da ću poput švapskih penzionera, da kupim jahtu i da plovim tropskim morima. Pa me dočeka cunami, super je to...
Lepo kaže Duško Dugouško "Idemo u Majami, tamo idu svi Ameri kad odrtave" :P

a sta ako kao i Dusko DuGoUsKo skrenes levo kod Alubkerkija

:wink:

Back