Gradonacelnik Beograda gospodin Fikus

Kako vam se cini rad gradonacelnika

• Iskreno, nisam znao ko je gradonacelnik dok nisam izguglao

• Znam ko je gradonacelnik, i stvarno je ko fikus

• Gradonacelnik je do jaja, radi 18h na dan, Beograd cveta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kao što je to rešio gospodin Đido ili ko već (Bota ?) za vas Rome.
Gospodin predsednik Vučič neće dozvoliti grešku nekih ranijih lidera da na ključne pozicije postavlja jake ličnosti koji ga u nekom momentu mogu ugroziti, odtud kod njega baštovanske sklonosti ka fikusima.

Hm sendvičaru

Smisli svoju foru, zašto kradeš moju :kafa:

jel si kupio kartu za metro, kao Aja Jung :zper:

Autorska tema bez linka na jutubu

Dakle jula prosle 2018e godine, izabran je gradonacelnik prestonice

Evo, proslo je dosta meseci, da vidimo cime ima da se pohvali, sta je to bolje u Beogradu

Ili losije

Na primer neki funkcioner SNS je skoro odvalio da Beograd ima "previse dece"

Sece se drvece, nekontrolisano

Najezda dzibera sa svih strana

Gradi li se neka bolnica, gradonacelnik iz prve ruke zna koliko je to neophodno

Kakav je prevoz?

Da cujemo naprednjacke sendvicare, gde im je gradonacelnik, jel se pojavljuje igde taj covek?

Zna li neko, dal dolazi na posao uopste?

Dal je neko od vas igde video gradonacelnika od jula meseca do danas, da izvestava javnost sta radi, cime se bavi, koji od gorucih problem resava, jel resio ista?

Dal se i Vama cini, da je gradonacelnim obican Fikus?
Nakon sto sam ovo procitala setih se Nera. Nadam se da fikus nema konja.

Da, Rotshildi proteziraju sitne gradske funkcionercice sa nelegalnim vikendicama

Jer je od strateskog interesa

Bravo Milune, ubo si u sredinu, bez greske

ne , sitne gradske funksionercice proteziraju ministarstva, njih premijer, premijera i presednika vlada u Briselu a vladu u Briselu ROTSHILD......................i izgleda da besprekorno funkcionise. BRAVO SALIVA , UBO SI U SREDINU, DODUSE, SA GRESKOM.

cak su i tvoje aktivnosti kao i JAMI19 (ima vas na desetine ovde na Forumu) u sklopu strateskih interesa ROTSHILDOVIH planova u borbi protiv svih koji stoje na putu njegovoj vladavini nad planetom....................................naravno, ti to znas..........AL TREBA I DRUGI DA ZNAJU.

kad imas reputaciju dr smrt, moras da pristanes da potpises i sta treba i sta ne treba..zmureci

Није то тај. Др Смрт је министар. Овај "само" не ради градоначелнички посао. Мени је то безопаснија варијанта. Колико ли је фикуса у државној администрацији. Ето, ја на пример имам два бенигна тумора над надбубрежним жлездама. Годинама се прате и срећом по мене не раде ништа. Шта би било да раде?

O tome Vam pricam cenjene kolege

Da nije bilo afere vikendica pred imenovanje, nikad niko nije cuo za coveka

Evo mandat traje vec izvesno vreme, niko nije cuo za coveka da nesto radi
ne , sitne gradske funksionercice proteziraju ministarstva, njih premijer, premijera i presednika vlada u Briselu a vladu u Briselu ROTSHILD......................i izgleda da besprekorno funkcionise. BRAVO SALIVA , UBO SI U SREDINU, DODUSE, SA GRESKOM.

cak su i tvoje aktivnosti kao i JAMI19 (ima vas na desetine ovde na Forumu) u sklopu strateskih interesa ROTSHILDOVIH planova u borbi protiv svih koji stoje na putu njegovoj vladavini nad planetom....................................naravno, ti to znas..........AL TREBA I DRUGI DA ZNAJU.
Debelo me placaju, ali me i oderu, jer znas, porezi u EU nisu bas mali

sta te briga. Ti si na americkom platnom spisku............a tamo je raj za one "koje oni debelo placaju"

Back