PredatorBG11
Ističe se
- Poruka
- 2.006
Da li postoji gradjevinska mafija?Ko su najveci mafijasi po vama,pojedinci,firme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ako u realnosti u Beogradu kvadrat treba da bude 300 eura u Boru treba da bude 20?Jerry Ropero:Najveca gradjevinska mafija je ona u Beogradu pogotovo u opstinama Savski Venac, Vracar, Vozdovac, Palilula, Zvezdara i Stari Grad.
Ta DOS-ovoska mafija naplacuje investitorima ogromne provizije da bi im izdale razne gradjevinske, komunalne i ostale dozvole.
Da bi gradio bilo kakvu zgradu u ovim opstinama trebas prvo par desetina hiljada eura izdvojiti za ovu gradjevinsku mafiju. Tako recimo je u Beogradu kvadrat stambenog prostora u izgradnji izmedju 700-800 evra i ako bi u realnosti trebao da bude od 300 do maksimalno 400.
Ali mora se reci da su stanovi u bg ako poredis sa nekim zapadnim zemljama dosta skupi,narocito ako se uzme u obzir kvalitet istih koji je dno.Inace kad smo kod Bora imam prijatelje tamo i cena stanova u Boru je vise nego smesna.Ako Predatore imas recimo trosoban stan u centru BG,prodas ga i u boru kupis 10-ak stanova minimum.PredatorBG11:Znaci ako u realnosti u Beogradu kvadrat treba da bude 300 eura u Boru treba da bude 20?
Ili mislis u izgradnji,na grube radove?
torrente_bg:A zasto ne bi svako mogao da gradi u BG ako plati onu cenu koja je zakonom propisana a ne samo pojedinci i oni koji prvo moraju dobro da nafiluju dzepove evricima Bogdanovicu i onom njegovom gradskom menadzeru sto ne zna da mu zena drzi restoran i ostaloj bagri.
PredatorBG11:Znaci ako u realnosti u Beogradu kvadrat treba da bude 300 eura u Boru treba da bude 20?
Ili mislis u izgradnji,na grube radove?
torrente_bg:Ali mora se reci da su stanovi u bg ako poredis sa nekim zapadnim zemljama dosta skupi,narocito ako se uzme u obzir kvalitet istih koji je dno.Inace kad smo kod Bora imam prijatelje tamo i cena stanova u Boru je vise nego smesna.Ako Predatore imas recimo trosoban stan u centru BG,prodas ga i u boru kupis 10-ak stanova minimum.
Jerry Ropero:Tacno . Vidis ja sam ziveo jedno vreme u Kanadi i tamo je cena kvadrata stana u zgradi kojoj sam ziveo bila oko 1000 evra kvadrat. Takvu zgradu u kojoj sam ja ziveo u Srbiji ne mozes naci . Zgrada ima podzemnu garazu na tri nivoa, zatvoren bazen, djakuzi, teretanu, saunu, izdvojen prostor tj kafic za pravljenje zurki i rodjendana stanara, recepciju, kamere , park na 30 ari oko zgrade.