GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA SE ZAHUKTALA PUNOM BRZINOM

Evropenda

Domaćin
Banovan
Poruka
4.980
Na Jarinju izvezla se žica, ta je žica srbijanska granica.

Vidim naši putari i pregaoci su vredni, grade i rade. Obnova čeka ko jedini spas, Evropska budućnost je samo za nas. Svaka čast mudroj politici vlade, to je suština, da se radi i gradi, da se zapošljavaju ljudi. Potrebno je revitalizovati našu građevinsku idnustriju i ovo su pravi potezi u tom pravcu.

Moram priznati da sam se neko vreme plašio što je Tomo pobedio na izborima, ali vidim da su moji strahovi bili neopravdani. On je pravi čovek posvećen Evropskom Putu, isto kao ja da sam došao na vlast, ili bady pupin.

Seksi Djed je bio kunktator (oklevalo) i vrdao je oko tih granica, za razliko od hrabre gospode Tomoa, Vutre i Dačija koji su hrabro zagazili u Evropsku budućnost. Zbog toga neka ih Bog poživi i da im dug život i besprekorno zdravlje!

nije on nista vrdao samo je bio odlozio sve ovo za posle izbora , da bi dobio vise glasova na istim od budala retarda i losih i pokvarenih ljudi.

Igrale se delije po sred zemlje Srbije ......

Slušam sad na Javnom servisu Predsednika. Komentariše presudu teroristima i kaže (parafraziram): i apelujem na sve političare koji su zaduženi za mir i bezbednost gradjana da obrate dodatnu pažnju .....

Naravno, naše delije, naši Evropski putari i ponosni građevinci.

Još jednom pohvala za mudru vlast koja je spremna da donosi bolne odluke. Nije bitna teritorija, bitni su ljudi, a granica će svima doneti poboljšanje.

Evo danas je bila austrijska delegacija koja je primljena na najvećem nivou. I lepo je rekao prijateljski austrijski političar da će Srbija morati da povlači BOLNE poteze.

A šta znači to bolne? Bol je dobar i posle svakog bola ide sreća i blagostanje.

Devojka kad gubi nevinost nju mnogo boli, ali nakon toga biva deflorisana i može bez straha da uživa u čarima seksa. Od bola ne treba bežati već mu ići u susret, kako bi posle bola zavladalo Evropsko blagostanje.

Back