27E Legenda Poruka 52.561 17.01.2021. u 16:50 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #101 ds vampircino i cro pedofilska
Pepo Krsta Aktivan član Banovan Poruka 1.005 17.01.2021. u 16:52 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #102 27E: ds vampircino i cro pedofilska Kliknite za proširenje... Znaš da si mi ti bio inspiracija da smislim pojam Sendvičar 2016. Posle se odomaćio u upotrebi
27E: ds vampircino i cro pedofilska Kliknite za proširenje... Znaš da si mi ti bio inspiracija da smislim pojam Sendvičar 2016. Posle se odomaćio u upotrebi
Beli Gibson Elita Poruka 22.780 17.01.2021. u 17:41 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #103 Pepo Krsta: Znaš da si mi ti bio inspiracija da smislim pojam Sendvičar 2016. Posle se odomaćio u upotrebi Kliknite za proširenje... Dokaži autorska prava
Pepo Krsta: Znaš da si mi ti bio inspiracija da smislim pojam Sendvičar 2016. Posle se odomaćio u upotrebi Kliknite za proširenje... Dokaži autorska prava
Pepo Krsta Aktivan član Banovan Poruka 1.005 17.01.2021. u 17:45 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #104 Maks od crnog leka: Dokaži autorska prava Kliknite za proširenje... Napišem ti ja to za sendvič, a i uvaženi @al bundy potvrdi: "Da, daju im sendviče hehe." Kad uskoro na protestima protiv SNS-a osvane Plakard sa precrtanim sendvičem. Nije to prvi put, ja sam startovala i pokret Dizelaša pre 30 godina.
Maks od crnog leka: Dokaži autorska prava Kliknite za proširenje... Napišem ti ja to za sendvič, a i uvaženi @al bundy potvrdi: "Da, daju im sendviče hehe." Kad uskoro na protestima protiv SNS-a osvane Plakard sa precrtanim sendvičem. Nije to prvi put, ja sam startovala i pokret Dizelaša pre 30 godina.
Beli Gibson Elita Poruka 22.780 17.01.2021. u 17:47 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #105 Pepo Krsta: Napišem ti ja to za sendvič, a i uvaženi @al bundy potvrdi: "Da, daju im sendviče hehe." Kad uskoro na protestima protiv SNS-a osvane Plakard sa precrtanim sendvičem. Nije to prvi put, ja sam startovala i pokret Dizelaša pre 30 godina. Kliknite za proširenje... Za pokret dizaleša skoro nisam oplako
Pepo Krsta: Napišem ti ja to za sendvič, a i uvaženi @al bundy potvrdi: "Da, daju im sendviče hehe." Kad uskoro na protestima protiv SNS-a osvane Plakard sa precrtanim sendvičem. Nije to prvi put, ja sam startovala i pokret Dizelaša pre 30 godina. Kliknite za proširenje... Za pokret dizaleša skoro nisam oplako
Pepo Krsta Aktivan član Banovan Poruka 1.005 17.01.2021. u 19:01 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #106 Maks od crnog leka: Za pokret dizaleša skoro nisam oplako Kliknite za proširenje... Čitam ti ja intervju u "Dugi" sa grupom Kris Kross, i sada već pokojni Mac Daddy drži ovako patiku na čijem đonu piše "NIKE." I onda ja dođem na ideju da počnem kupovati brendirane patike. Kasnije su i drugi po gradu počeli sa Najki i Reebok tikama, i tako je to eskaliralo u dizelaštvo 1992.
Maks od crnog leka: Za pokret dizaleša skoro nisam oplako Kliknite za proširenje... Čitam ti ja intervju u "Dugi" sa grupom Kris Kross, i sada već pokojni Mac Daddy drži ovako patiku na čijem đonu piše "NIKE." I onda ja dođem na ideju da počnem kupovati brendirane patike. Kasnije su i drugi po gradu počeli sa Najki i Reebok tikama, i tako je to eskaliralo u dizelaštvo 1992.
Beli Gibson Elita Poruka 22.780 17.01.2021. u 21:08 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #107 Pepo Krsta: Čitam ti ja intervju u "Dugi" sa grupom Kris Kross, i sada već pokojni Mac Daddy drži ovako patiku na čijem đonu piše "NIKE." I onda ja dođem na ideju da počnem kupovati brendirane patike. Kasnije su i drugi po gradu počeli sa Najki i Reebok tikama, i tako je to eskaliralo u dizelaštvo 1992. Kliknite za proširenje... Jel ovo kao oni intervjui vuka draškovića
Pepo Krsta: Čitam ti ja intervju u "Dugi" sa grupom Kris Kross, i sada već pokojni Mac Daddy drži ovako patiku na čijem đonu piše "NIKE." I onda ja dođem na ideju da počnem kupovati brendirane patike. Kasnije su i drugi po gradu počeli sa Najki i Reebok tikama, i tako je to eskaliralo u dizelaštvo 1992. Kliknite za proširenje... Jel ovo kao oni intervjui vuka draškovića
Pepo Krsta Aktivan član Banovan Poruka 1.005 17.01.2021. u 21:10 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #108 Maks od crnog leka: Jel ovo kao oni intervjui vuka draškovića Kliknite za proširenje... On je isto prorok. Rekao je 1989. da će gimna biti bože pravde. Slobisti su se smijali xixi xaxa
Maks od crnog leka: Jel ovo kao oni intervjui vuka draškovića Kliknite za proširenje... On je isto prorok. Rekao je 1989. da će gimna biti bože pravde. Slobisti su se smijali xixi xaxa
Beli Gibson Elita Poruka 22.780 17.01.2021. u 23:10 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #109 Pepo Krsta: On je isto prorok. Rekao je 1989. da će gimna biti bože pravde. Slobisti su se smijali xixi xaxa Kliknite za proširenje... издејствовао да Шипово буде у Републици Српској
Pepo Krsta: On je isto prorok. Rekao je 1989. da će gimna biti bože pravde. Slobisti su se smijali xixi xaxa Kliknite za proširenje... издејствовао да Шипово буде у Републици Српској
27E Legenda Poruka 52.561 18.01.2021. u 10:22 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #110 Pepo Krsta: Znaš da si mi ti bio inspiracija da smislim pojam Sendvičar 2016. Posle se odomaćio u upotrebi Kliknite za proširenje... dok ti smisljas ja te smisljam na ignore, pa tamo razvijaj svoju klonovsku pamet.
Pepo Krsta: Znaš da si mi ti bio inspiracija da smislim pojam Sendvičar 2016. Posle se odomaćio u upotrebi Kliknite za proširenje... dok ti smisljas ja te smisljam na ignore, pa tamo razvijaj svoju klonovsku pamet.
Pepo Krsta Aktivan član Banovan Poruka 1.005 18.01.2021. u 10:23 - Građani ponovo na ulicama; "Dokle će bahati mamini i tatini sinovi da ubijaju?" FOTO #111 27E: dok ti smisljas ja te smisljam na ignore, pa tamo razvijaj svoju klonovsku pamet. Kliknite za proširenje... Ali priznaćeš da sam ja Most Influential Granny of the Decade Na osnovu tog izraza Sendvičmari
27E: dok ti smisljas ja te smisljam na ignore, pa tamo razvijaj svoju klonovsku pamet. Kliknite za proširenje... Ali priznaćeš da sam ja Most Influential Granny of the Decade Na osnovu tog izraza Sendvičmari