- Poruka
- 1.097
Grešiš. Ovo je demokratska država......evo već 8-a godina.Mosh' misliti
Ogorceni ljudi sto se "siromasni" ministar prvi nadzudzurio za besplatne akcije.
Pa, preti: Ako glasate Nikolica nema akcija, a u svakoj normalnoj i pravnoj drzavi na svetu, on bi krivicno odgovarao.
Ovo nije ni normalna ni pravna, ovo je korumpirana drzava.
Pa, dokle?!
E, ne trebaju mi, poklanjam Dinkicu i Djelicu, zao mi sirotinjea ja cu se snaci, ali, glasacu onako kako JA zelim, a ne kako me oni teraju silnim ucenjivanjima
![]()
Sreća naša da je zvanično najbolji na svetu. Zamisli da nije, da je neki običan prosek......ko zna koliko bi stanje bilo gore.....strava i užas.Pa zamisli koliko su onda osiromasili pod "NAJBOLJIM MINISTROM FINANSIJA NA SVETU",kada nemaju lovu ni za pastu za zube,zubara,sapun,sampon,kada nemaju od cega da kupe odecu...:shock:..Pa dobro je "preposteni" Dinkic i prosao...moglo je da padne i par samara,za poneti...
![]()
Znaš li ti koliko ima stranaka u Srbiji, a koliko običnih građana koji nisu ni članovi ni simpatizeri ni jedne stranke? Ali su svesni koliko užasno loše žive, koliko je nemanje.....koliko sve to osećaju na svojoj koži.... i koliko su nezadovoljni. Zar nemaju prava da budu nezadovoljni, zar nesmeju to da budu i javno pokažu kada se ukaže prilika (predstavniku vlasti)? Znaš li ti da prazan stomak i prazan novčanik neznaju za stranke, partije.I kad su ti cenjeni gradjani završili sa zviždanjem, stali su u red i upisali akcije.
Svašta. Pa kad ne veruju u podelu akcija, radikali su mogli da pozovu svoje pristalice da ne upisuju akcije.
Baš me zanima da li bi ih neko poslušao.
Smešni ste sa svojim ponašanjem - za sve i svašta odmah radikali krivi, to su oni. A ne vidite sebe kako se ponašate. Toliko vređate, ponižavate,(i u RL) građane ove zemlje koji ne misle kao vi da je to strašno. Takvo jednoumlje na silu hoćete da stvorite da zapravo pokazujete da ste vi najveći radikali i komunjare u ovoj zemlji. Samo hvali da otvorite neki novi Goli Otok, pa svi neistomišljenici - pravac tamo na ''letovanje''.