- Poruka
- 11.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju siguran moj potpis ....![]()
Потписујем!
Moze mlohavi da obrise dupe sa tim proglasom, ako nije sposoban voljno da povrati kosovo neka se tera u 3pm.
Trebio buve i ceskao mackeПази га легални, што се пробудио... Па где је био кад је требало достављати доказе и бити уз народ?
Пази га легални, што се пробудио... Па где је био кад је требало достављати доказе и бити уз народ?
Proglas je cista politicka zahebancija, u ocaju izmislja gluposti u koje ni sam neveruje ali priglupim ljudima je to hrana za dusu.Argumentum ad hominem. Kad neko ne zna šta da kaže protiv proglasa i potpisivanja, okrene se na onoga koji je pokrenuo inicijativu.![]()
Не допада ми се овај позив на политичку и војну неутралност![]()
Ni meni ... samo ybog prekidanja odnosa sa EU ipak cu da potpisem
Srbija ce tamnici naroda - takozvanoj EU - reci istorijsko NE !![]()
Не допада ми се овај позив на политичку и војну неутралност![]()
Ja i dalje smatram da bi Srbija svakako imala više koristi nego štete od članstva u EU...
Пази га легални, што се пробудио... Па где је био кад је требало достављати доказе и бити уз народ?
Ja i dalje smatram da bi Srbija svakako imala više koristi nego štete od članstva u EU...