Građani brutalno pretukli policajce na Novom Beogradu

Da li policija treba da koristi vatreno oruzje u slucaju napada na policajca?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro ovde se očigledno radi o predrasudama jer su u pitanju Cigosi,msm neću da ih branim neki i jesu divljaci naročito oni što teraju decu da prose i da kradu itd.ali šta se toj"srpskoj policiji"dešava na stadionima recimo,daleko teži napadi i incidenti nagledao sam se svačega,mali debil koji se juče izlegao baca baklju na pandura i udara ga stolicom koju je uredno polomio ko da mu je tata to platio i viče mu"Idite na Kosovo",šta reći ,debilizam epskih razmera ..

Sad ta ista policija, tj te dve patrole, treba da angazuju jos par kolega i koleginica (sada vlada rodna ravnopravnost ;) ), dodju lepo u civilu, zatvore ulicu sa obe strane (posto znaju adresu tih idiota), i olese sve sto se nadje izmedju te dve grupe. Ali - olese.
Kolegama u 92 jave da se ne uzbudjuju mnogo ako bude poziva iz ulice Mileve Maric Ajnštajn na Novom Beogradu, a kolegama iz patrole koja eventualno bude tu upucena da ne zure, svrate negde usput na krofne u zakonski propisanom vremenu pauze i naravno niko nikada ne nadje pocinioce.

Eto, tako se to radi.

A posle toga ce u ulici Mileve Maric Ajnštajn na Novom Beogradu, kada vide policiju, da skidaju kape i sesire, staju skruseno u kraj asfalta, gledaju u zemlju (dok policija ne prodje) i oslovljavaju ih sa "dobar dan, gosn zandaru".

Dobro ovde se očigledno radi o predrasudama jer su u pitanju Cigosi,msm neću da ih branim neki i jesu divljaci naročito oni što teraju decu da prose i da kradu itd.ali šta se toj"srpskoj policiji"dešava na stadionima recimo,daleko teži napadi i incidenti nagledao sam se svačega,mali debil koji se juče izlegao baca baklju na pandura i udara ga stolicom koju je uredno polomio ko da mu je tata to platio i viče mu"Idite na Kosovo",šta reći ,debilizam epskih razmera ..

A šta bi ti, da pucaš u masu?

Kada sam poslednji put nokautirao nekog Braima,jer je hteo da mi izvadi radio iz automobila,dobio sam besplatno prenoćište u policijskoj stanici.Sreća pa se pojavio neko da interveniše za mene.Naravno,Braimu je oprošten pokušaj krađe...:confused:

Novi Sad, tolerancija, šta ćeš... Zato mi u KŠ za ta dva slova imamo slobodno tumačenje, uz razumevanje organa reda :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ne nego samo da se i gore stvari dešavaju toj policiji pa nikom ništa,ne treba sad od toga što je neki Braim iz geta udario pandura s letvom praviti ne znam kakvu priču ..

Pošteno.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/454767/Gradjani-brutalno-pretukli-policajce-na-Novom-Beogradu

Da se ovo kojim slucajem desilo u Americi, Kanadi ili nekoj normalnoj drzavi imali bi vest o dvojici povredjenih policajaca i 12 mrtivih i 8 ranjenih napadaca na organe reda.

Da li policiji treba dati odobrenje da na napadace pucaju iz vatrenog oruzja?

Da vi samo znate kako smo mi i vojnoj bezbjednosti znali tući neprijatelje naroda.Tukli smo ih tako žestoko da smo ih bukvalno lomili, kosti smo im lomili od udaraca.

Back