Grad..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SyoncMaster2

Zainteresovan član
Poruka
232
Da li imate neku sliku Beograda ili bilo kog grada, mesta postavite je ovde..
Evo mojih par...(Pocetnickih..)

2vb1n2a-1.jpg

Uvecaj

wgtdf5-1.jpg

Uvecaj

whog1y-1.jpg

Uvecaj

Ovo prvo su linkovi slika, ako se ne vide dobro...

Poslednja izmena od moderatora:
nije najs... progorelo ti je nebo... tachnije do bolnosti je isprano... nije tvoja krivica ali tvoja je krivica ako ne uradish nesto po tom pitanju... kad imash tri iste/slichne fotke probaj da sam-a napravish selekciju... prva i treca su slichne... koja je bolja? prva...

nije najs... progorelo ti je nebo... tachnije do bolnosti je isprano... nije tvoja krivica ali tvoja je krivica ako ne uradish nesto po tom pitanju... kad imash tri iste/slichne fotke probaj da sam-a napravish selekciju... prva i treca su slichne... koja je bolja? prva...

Hmm, šta reći, Sunce je bilo odmah sa strane, nisam ništa mogao da uradim. Videću da fotkam to isto, samo kad sunce bude izlazilo. Izdvojio sam ove tri od nekih 40ak. (;

BTW, da ispričam priču o tome kako sam fokao ovo... To je fotkano sa neke metalne konstrukcije visoke 40-50 metara, a peo sam se tamo nekim metalnim merdevinama.
icon_biggrin.gif
To je najviše na šta sam se peo ikada. Nisam imao pojma jel dovoljno stabilno da se popenjem. Cela konstrukcija se malo klatila kada sam bio na vrhu zbog vetra koji je duvao. Što me nije baš činilo srećnim.
icon_biggrin.gif
Pored toga, zabranjeno je peti sa na to jer je to neka skretnica ili tako nešto. Evo fotki te konstrukcije:

001-5-1.jpg

Bio sam na vhu. U odnosu na bicikl...

002-2-1.jpg

003-1-1.jpg

Bilo je uzbudljivo, iscimao sam se totalno dok sam se peo...

Poslednja izmena od moderatora:
Ova tema ce za sada da bude zatvorena. Ukoliko bude bilo u mogucnosti, posle revizije foruma ce biti postavljene u adekvatni folder "ulichna i urbana fotografija". Do tada, predlazem da sve fotografije koje zelite da nam pokazete (do revizije foruma) postavljate ovde Fotografije

Zao mi je sto moram ovo da uradim medjutim u cilju je svih nas da ovaj forum dobije neki oblik bez rascepkanosti na milion i jednu temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back