grad po mjeri covjeka ?

zagreb ( 790.017 ) , zagrebacka zupanija ( 317.606 ) dakle sve zajedno preko milijun . ne znam sta im je trebala ta podijela na grad zagreb i zagrebacku zupaniju kada je to isti konglomerat ?

ukupno dakle preko 1.100.000 !

Док сам била млађа, пријали су ми већи градови, због провода и већих могућности.

Сада ми је мој град таман: свуда стигнеш брзо, могућности довољно за образовање детета, мирно и тихо ноћу, где год кренеш да нешто завршиш имаш познанике, па то иде брже: рођаци, школски другови, другови и другарице браће, мужевљеви пријатељи и тако...

Лаганица...

А госпођица, кад одрасте, нека бира.

У сваком случају, за породице су мањи градови много бољи за живот.

Ovaj grad mi je taman po mjeri ali spremam preseljenje u jedan od 3.500.000 ljudi i pitam se kako ce mi to prijati.Iz ove perspektive meni je to ogromno,nadam se da cu uspjeti da se prilagodim.

Нека ти је Бог у помоћи.

Требаће ти најмање 3 сата до посла и назад :sad2:

Сем ако не убодеш неки стан близу, што ти од срца желим.

Sve ima svojih prednosti i mana...
U velikom gradu ne volim guzve,buku,sto ti treba pola dana da odes do posla ili obavis neku sitnicu...S druge strane ima vise mogućnosti za sve...
Ja se recimo uzasavam prevelikih gradova kao sto je Njujork (iako u njemu nisam nikad bila:))...S druge strane svidjaju mi se njemacka sela...kućice i dvorišta sa cvijećem kao iz bajki,a pri tom imaju svu potrebnu infrastrukturu za udoban zivot i povezanost sa vecim gradovima....
Kod nas,meni recimo Novi Sad djeluje kao dobro mjesto za zivot posle tridesete godine...:)) Beograd...od desete do tridesete...:)) Djetinjstvo...selo...ali ono pravo,a ne ova prigradska naselja...itd...itd...:)

Novi Pazar .grad po meri za zivlenje svakog coveka bilo koje vere i nacije bio,samo da je posten i dobar covek.Mogao bih jos dosta toga napisati o NP ali cini mi se da je to idealan grad za mesto zivlenja.Uostalom sprovedite anketu ili pitajte stanovnike NP.

u kolikom gradu bi mogli zivjeti ? nekome je i 50.000 ljudi guzva a neko se i medu milijun stanovnika osjeca usamljenim .:whistling:

Dom je, tamo gde je srce. Mogu živeti u milionskom, a mogu živeti i tamo gde je par hiljada, ja od svakog napraviću mesto za život.

Meni lično jedan prija izuzetno svojom energijom kroz život. I kada moja nožica stupi na to tlo - ja sam najsrećnija na svetu. Jednostavno, kao da sam oduvek tamo, stopila sam se s tim.

Generalno, ako se osećaš sam u duši, bićeš sam i među milionima, a ako je tvoj um otvoren za drugačiji život, da živiš u kutiji šibica, ti ćeš se osećati ispunjenim.

:hvala:

Back