Grabuljanje

• Začetnik teme Začetnik teme 2big
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jevtabg
Lepo sto si iskren ali to ne znaci da nisi kriv sto si baco mreze i grabuljao. Zato sad lepo da odes kod popa i da se ispovedis, a ako ne verujes u Boga onda da odes kod predsednika NKPJ i da se lepo 10 puta "Prezvezdis" (ovo je fora od Indexovaca predstava Istocno od rajha)

Ko razume shvatice!
4 Magnet much respect

Kolega Magnet, fale mi neke supstance, odnosno nemam kompletan spisak sastojaka da bi sklopio tabletu. Prilicno je zajebano, oni Madjari imaju toga na tone, a mi MRK. neznam kako cu da se izborim sa tim, ali znam da hocu pa makar morao da egistrujem firmu za uvoz ali ima da ga resim. Za sada sam samo u potrazi za istim, nadam se da ce ubrzo biti necega na ovim stranicama ili na novoj temi vezano za Bikonju ! ili akako ga ti kazes TORPEDO FISH !!!!

Pozdrav i tebi care ...

Esox:
Jevtabg
Lepo sto si iskren ali to ne znaci da nisi kriv sto si baco mreze i grabuljao. Zato sad lepo da odes kod popa i da se ispovedis, a ako ne verujes u Boga onda da odes kod predsednika NKPJ i da se lepo 10 puta "Prezvezdis" (ovo je fora od Indexovaca predstava Istocno od rajha)

Ko razume shvatice!
4 Magnet much respect

:!: :) Takodje Esox!Respect 4 U 2 !

Kazi mi Esox jesi li bio na Talozniku?Ja za sad samo 1 sarana po koju deveriku dobih i par babuski(ali pazi imao sam deveriku 3.6 kg i babusku 3 kg a sarance bas lepo-5.2 kila sto nema bas svaki dan a pogotovo na ovoj vodi).Pre skoro metar dana video sam maticu sarana ne smem da ti kazem koliku sa jedno pet sest manjih oko nje,e ti manji nema ni jedan kunem ti se ispod 15 ak kila!!)Takodje sam video dva jata Bikova i ukenjao se kao malo dete!Kao delfini bre!!!Ne mogu od posla da stignem na vodu redovno to me najvise zeza.Cekam ovog Nitra da se napije jedan dan pa kad sedne ispred kompa sve da iskuca o lovu na bikove! :wink: Onda cemo mi "gotovani" da se umijemo na izvoru mudrosti i da cepamo Torpeda!!
Ja sam se ozbiljno primio i vec sam poceo preko nekih ljudi, koji se bave akvaristikom,da trazim fitoplankotone i te zezalice.Obecano mi je da su dobiti sve sto ovde od planktonske hrane moz da se nadje.Mozda nesto i izbunarim.
Pozdrav za Esoxa i Nitra naravno....

Magnet da te razocaram nisam bio na Talozniku. Jedno vece sam poso sa neki ortacima ali posto jedan nije imao bajs zavrsili smo na Adi pecajuci cverglane. Cimam se da uzmem neki hevi (t.b. barem 120g) stap za soma (za varalicarenje), a kapirma da bih sa njim mogo i bikove na plankton da peckam. Koliko sam shvatio bikovi su krupni, a snage im ne fali, a ja nema bas neki jaci stap. Pa ako se vec budem cimao oko nabavke ovih tableta i planktona da prvo nabavim "svijetlo oruzje". Posto se i ovako vec par sezona kanim da uzmem neki jak varalicarac za soma od bar 3m, taman ubijem 2 muve. Pa imam stap i za brku i za bika.

Nitro koji pribor ti koristis za bikove (stap duzina i t.b. i najlon debljina) masina znam da treba velika, i to imam od ranije.
Pozdrav i bistro svima

Esox:
Jevtabg

Ko razume shvatice!
4 Magnet much respect

A jel mogu samo da se zapanjim :-)

Back