''Grabljivica'' - Simonida Stanković

Mislim da vecu glupost niko ne bi mogao da napise,strasno.To mogu da citaju samo sponzoruse,***** ili barem one koje bi to zelele da budu.Samo takve mogu naci smisao u ovoj knjizi.Mada je ja tako i ne bih nazvala.

Takođe, đubre kom je mesto samo u kanti... Ne da mi prlja policu... Već na prvoj strani sam video o kakvom đubretu se radi... Evo upravi gledam u to... Danas sam na njoj ugasio cigaretu (šalim, se ne pušim!):mrgreen:

Unapred se izvinjavam urednicima ako im pravim posao, tj, ako ova tema vec postoji...

Da li ste procitali ovu knjigu? Kakav je utisak ostavila na vas i sta vi mislite o njoj ? ... :)

Pročitala je...od prve do zadnje stranice..sreća pa ih nije bilo mnogo te je moje mučenje kratko trajalo. Ova knjiga spada u kategoriju "žali bože papira i mastila", i klasičan je primer kako se bljuvotine i glupost lakše i više prodaju nego knjige koje se sa pravom mogu nazvati književnošću....
Nije problem u vulgarizmima, junakinji koja ne poseduje bogat vukabular i čiji je pogled na svet vrlo sužen (sličnu tematiku "žene droce" je obradio Vladan Matijević u romanu "Časovi radosti".....toplo preporučujem da pročitate), već u totalnom nedostatku stila....

Back