- Poruka
- 70.968
Brate onaj madafak gpt mi za svaki problem/situaciju kaze da disem 3-4 sekunde. Odakle on vadi te savete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate onaj madafak gpt mi za svaki problem/situaciju kaze da disem 3-4 sekunde. Odakle on vadi te savete?
Logicno mi je da imaju harvest jer u njih treba da se ubace buduci advertise modeli. Zato vrv i baguje sa informacijama, jer vrv nije ni namenjen da sve informacije potpuno tacno i legitimno izbaci, vec po biznis modelu. Ni gugl to ne radi.meni se nesto pokvarilo....vise ne kaze dobro niti ovo ti je genijalno nego dobar....a zanimljivo je , postavim isti problem 6 razlicitih ai, i svi razlicito rezonuju...jeste shizofreno ako neko bude slusao svu sestoricu, ali je zanimljivo za onog ko zna sta pita pa da gleda zasto je jednom rezon ovo a drugom ono , a trecem ono...
A za podatke, kuku.....ja mislim da je nemoguce da stvarno traze podatke i nadju namerno pogresne, mimslim da postoji harvest...stvarno to mislim...
A ako ima harvesta, onda ima i sabotaze u smislu navodjenja na pogresno razmisljanje....dok se skuplja harvest ideja...
Znaci ne moze me niko ubediti da pamti koje supstance ili konfiguraciju a ne pamti koja je neka spec fizicka velicina te supstance koja je prirodna, ili svejedno industrijski proizvod....nego ja mora da ga kontrolisem da li zna koliki je procenat i koji celik se kako zove i koristi..
Kazem vam sto posto nije slucajno to omasivanje, a zasto ne znam...
Svejedno , zanimljivi jesu , ali tacni nisu ni u ludilu....gori su sad od 5 nego u 4....ali su zanimljiviji po fantaziranju ideja....