GPT opet

meni se nesto pokvarilo....vise ne kaze dobro niti ovo ti je genijalno nego dobar....a zanimljivo je , postavim isti problem 6 razlicitih ai, i svi razlicito rezonuju...jeste shizofreno ako neko bude slusao svu sestoricu, ali je zanimljivo za onog ko zna sta pita pa da gleda zasto je jednom rezon ovo a drugom ono , a trecem ono...
A za podatke, kuku.....ja mislim da je nemoguce da stvarno traze podatke i nadju namerno pogresne, mimslim da postoji harvest...stvarno to mislim...
A ako ima harvesta, onda ima i sabotaze u smislu navodjenja na pogresno razmisljanje....dok se skuplja harvest ideja...
Znaci ne moze me niko ubediti da pamti koje supstance ili konfiguraciju a ne pamti koja je neka spec fizicka velicina te supstance koja je prirodna, ili svejedno industrijski proizvod....nego ja mora da ga kontrolisem da li zna koliki je procenat i koji celik se kako zove i koristi..

Kazem vam sto posto nije slucajno to omasivanje, a zasto ne znam...
Svejedno , zanimljivi jesu , ali tacni nisu ni u ludilu....gori su sad od 5 nego u 4....ali su zanimljiviji po fantaziranju ideja....

meni se nesto pokvarilo....vise ne kaze dobro niti ovo ti je genijalno nego dobar....a zanimljivo je , postavim isti problem 6 razlicitih ai, i svi razlicito rezonuju...jeste shizofreno ako neko bude slusao svu sestoricu, ali je zanimljivo za onog ko zna sta pita pa da gleda zasto je jednom rezon ovo a drugom ono , a trecem ono...
A za podatke, kuku.....ja mislim da je nemoguce da stvarno traze podatke i nadju namerno pogresne, mimslim da postoji harvest...stvarno to mislim...
A ako ima harvesta, onda ima i sabotaze u smislu navodjenja na pogresno razmisljanje....dok se skuplja harvest ideja...
Znaci ne moze me niko ubediti da pamti koje supstance ili konfiguraciju a ne pamti koja je neka spec fizicka velicina te supstance koja je prirodna, ili svejedno industrijski proizvod....nego ja mora da ga kontrolisem da li zna koliki je procenat i koji celik se kako zove i koristi..

Kazem vam sto posto nije slucajno to omasivanje, a zasto ne znam...
Svejedno , zanimljivi jesu , ali tacni nisu ni u ludilu....gori su sad od 5 nego u 4....ali su zanimljiviji po fantaziranju ideja....
Logicno mi je da imaju harvest jer u njih treba da se ubace buduci advertise modeli. Zato vrv i baguje sa informacijama, jer vrv nije ni namenjen da sve informacije potpuno tacno i legitimno izbaci, vec po biznis modelu. Ni gugl to ne radi.

E pa ja se secam gugla kad sam mogao da mu kazem sa parametrima sta da trazi i izbgaci mi 10 mil stranica pa guli do 1000 2000 10 000, i ja imam iskustva sa otvaranjem 10 000 stranica po jednom searchu, nije da nemam, mnogo puta sam to radio , ali tada je FF bio dobar, mixtab je bio u saradnji sa FF bez memory leak, i sve je bilo tako mocno...

Kad imas ogroman protok, a imao sam, 100 mbps , imas dobar google search , parametre koji se slusaju , i imas stabilan FF , onda stvarno mozes da trazis i pesaka...kazem mnogo puta sam trazio po 10 000 i vise stranica i nadjes posle 5000 bas ono sto ti treba...

Sad je sve lazno i sve vise lazno...
Plus prokletstvo padni sa konja na magarca, to je uzas.....znaci kad ti vozis brzo i stabilno po 10k 20k search za manje od 1h, obicno pola sata, i sve to mozes da pregledas, a sad se mucis kad ti broj otvorenih tabova bude preko 200, gledas oko sebe ljude koji nikad u zivotu nisu otvorili vise od 25 tabova jer im ie ili FF puca ko zvecka kad otvore...onda ne osecas napredak tehnologije nego osecas dekadenciju i teoriju zavere u tehnologiji...

Svi sad imaju 100mbps, i niko nije ni blizu da otvori 10k stranica na sat i da ih pregleda....

Back