govor tela tokom flirtovanja

dekart

Zainteresovan član
Poruka
163
neki dan sam flirtovao s crnkinjom koja mi se veoma svidela.tokom razgovora dirala je kosu i zabacivala shishke u nazad.gledala je u pod.lickala je usne.uzvracala je flirtom nazad.sedela je na stolici okrenuta prema meni rasirenih nogu,ruke je digla u vazduh i zabacila ih iza glave,dok su joj prelepe grudi bile izbacene sa veoma nabreklim bradavicama.igra kosarku kao i ja,cak je rekla da joj se svidjaju visoki momci,zato sto je i ona visoka.smeskala se s vremena na vreme.jedino sto me zbunilo je to sto je ponekad drzala ruke skrstene.ne mislim da je to bio znak odbijanja,izgledala je malo nesigurno,nervozno ili uplaseno.sta mislite?
PS.NAVEDITE JOS NEKE POZE GOVORA TELA I NJIHOVO ZNACENJE.

dekart:
neki dan sam flirtovao s crnkinjom koja mi se veoma svidela.tokom razgovora dirala je kosu i zabacivala shishke u nazad.gledala je u pod.lickala je usne.uzvracala je flirtom nazad.sedela je na stolici okrenuta prema meni rasirenih nogu,ruke je digla u vazduh i zabacila ih iza glave,dok su joj prelepe grudi bile izbacene sa veoma nabreklim bradavicama.igra kosarku kao i ja,cak je rekla da joj se svidjaju visoki momci,zato sto je i ona visoka.smeskala se s vremena na vreme.jedino sto me zbunilo je to sto je ponekad drzala ruke skrstene.ne mislim da je to bio znak odbijanja,izgledala je malo nesigurno,nervozno ili uplaseno.sta mislite?

Mislim da ti je sa ovime sve rekla.....-PREDAJEM SE, KRIVA SAM... :wink:

Rekao si da je bila zabacila ruke iza glave... Postoji mogućnost da ih je posle tog čina samo odmarala, jer to je položaj koji godi rukama i uzdiže samopouzdanje, pa ih je prekrstila..., dok s druge strane..., stav sa prekrštenim rukama stvarno znači neko odbijanje i defanzivni stav. Međutim..., i taj defanzivni stav ili neka odbrana od nečega, može predstavljati samo nesvesni odgovor na neki verbalni napad. Ne mora da znači da joj se ne sviđaš, nego jednostavno, da joj je upućeno neko neprijatnije pitanje ili odgovor.

Mislim da oci uvek govore najvise....obrati paznju da li, kako, koliko cesto...te gleda...da li ti se smeska, ili strelja pogledom (i jedno i drugo su pravi simptomi)...Inace, sve je to relativno...meni kada se neko dopadne, obavezno okrecem ledja i ignorisem....znam da je cudno....ali posle nekog minuta...taj prilazi....
Vazno je i da li te slusa, ako zenu neko interesuje , zeli da zna sto vise o njemu, od njega...
I da, da ne zaboravimo...raspitaj se da li ima decka...ako nema ..pozovi je na pice... :wink:

inco,fora ti je smesna,koliko imas godina?suzy,svaka cast na odgovoru i savetu.volim zezanje,ali vise volim kad s nekim ozbiljno popricam.ti si zvucala ozbiljno.usput,ona je isto jednom okrenula ledja,totalno sam je bio zbunio,sto mi je bio cilj.to da li ima decka ili ne,nije me briga,i to devojku nikad ne pitam.ako ga ima sama ce reci,a bilo da ga ima ili ne,ako joj se svidjam on je ne moze zaustaviti.

dekart:
inco,fora ti je smesna,koliko imas godina?suzy,svaka cast na odgovoru i savetu.volim zezanje,ali vise volim kad s nekim ozbiljno popricam.ti si zvucala ozbiljno.usput,ona je isto jednom okrenula ledja,totalno sam je bio zbunio,sto mi je bio cilj.to da li ima decka ili ne,nije me briga,i to devojku nikad ne pitam.ako ga ima sama ce reci,a bilo da ga ima ili ne,ako joj se svidjam on je ne moze zaustaviti.

Deki, ne ljuti se na Inca , oce to u tim godinama, nego...ume i on itekako da odgovori ozbiljno i -smisleno- , nego...verovarno mu se sinoc posrecilo pa ustao nam lepo raspolozen.... :D
A...drago mi je da ti je moj odgovor nesto znacio....inace , mislim zaista da je bitno da saznas da li ima nekoga..jer neka njena reakcija (zatvorenost, snebivanje....)moze da vuce koren bas odatle....nemoj da mislis , kako god da izgledas, da bas svaku vezu mozes da unistis, ili svako devojku -odvojis- na kratko...(ne znam koje su ti -pobude-)..
Mislim da u tom zecu lezi grm.... :wink:

Imisli razlog za razmenu brojeva mobilnih....mislim da ce ti njena -reakcija- pri tom cinu najvise reci...pa ako -da-....lagano... :wink:

dekart:
mozda bi ti bio jasan znak da je na primer...skinula gacice...nego te sef yebe ...sta ces...a sa druge strane...nemoj da se zaleces...cuo sam da alkaida ima novi plan unistavanja hriscanske populacije...siri virus side...preko zgodnih crnkinja...al kad je vec digla noge...i po cenu side..i alkaide...vala bi joj skocio na prsa..

primera je bezbroj....al da navedem pokrete koje neko chini....ne mogu....nije da pamtim svaki pokret...but....ako zabacuje kosu rukom....ne da valja....i ak podizhe ruke iznad glave....ne da valja....ma flirt ne da valja.......ko je uopshte smislio flert kao takvo neshto?....dal su flertovali u srednjem veq?...toliko toga....a tako malo vremena.....i pokreta

Back