Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Jel ovo neka posebna vežba .., statusni simbol ... ili nešto treće ..?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali..., ko se od koga inficirao .. ?
![]()
Izgleda da imaju dve škole govora ruku.
Jedni su usporeni, naizgled mirni, a drugi mlataraju kao vetrenjača.
A mene se učili da prilikom govora, ljdi sa siromašnim rečnikom, moraju da se pomažu rukama.
Чедомир, рецимо, се помаже рукама и пропиње се на прсте(цупка) када говори стога ШТО ИМА ПРОБЛЕМ СА МУЦАЊЕМ... па онда да би то превазишао почиње да се дерња и млатара рукама...
Постоје предмети: Реторика, Беседништво (у оквиру кога имаш чак и Парламентарно беседништво)... али ови наши су ТОТАЛНИ ДИЛЕТАНТИ......
To mucanje je u stvari pokušaj imitiranja načina govora pokojnog viziJonara.
Najbolje ga je ''skinula'' Vesna Pešić.
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka stranka ima svoju gestikulaciju, POSEBNO Demokratska i LDP.
Recimo, Pajtic i Tadic imaju slicnu gestikulaciju odlucnog klimanja glavom u toku govora, u vreme Zivkovica se vise koristila Djindjiceva gestikulacija, gledanja pravo u oci bez treptanja i jos neke gestikulacije itd.
........ није посебна вежба. Једноставно су у питању КУРСИСТИ... тј. људи који су за своје јавне наступе ЗАТРАЖИЛИ ОДРЕЂЕНУ ПОМОЋ стручњака а у оквиру неких факултета се и изучава РЕТОРИКА.
Већина оних који треба јавно да говоре имају доста проблема, пре свега:
- трему,
- не знају шта ће са рукама,
- не знају где да гледају,
итд.итд.
Još samo da ukapiram, koju je vrstu treme ovde imao Miško ... ?
![]()
iščekuje vučića.......očigledno
pa zar mu je malo ministar policije i premijer u jednoj osobi + ministar finansija + guvernerka .... ?
jeste ali oni ne hapse.......
a ovaj hapsi ... ? nemoj molim te da me zasmejavaš jer više mi nije ni smešno no mi je zlo od pozorišta koje se priređuje za ovaj sluđeni narod ...,
evo ga sad i ovaj ...
![]()