Govor iliti rekapitulacija 3

Antigon@

Elita
Poruka
16.980
U skladu sa dugogodišnjom tradicijom (ako ovakve tradicije nije bilo, molim da se uvede), red je da vas pozdravim i obratim se prikladnim govorom.
Nakon šestomesečne saradnje sa vama, došla sam do izvesnih utisaka, tzv. impresija i u skladu sa njima ovom prilikom je odlučeno da se sprovede glasanje tj. TOP LISTA najuspešnijih forumaša u 2012.
Nakon konsultacija, jednoglasnom odlukom (a glasala sam samo ja) proglašen je u jakoj konkurenciji najuspešniji par protekle godine .......................................................
(test, šest, tehnika, podesite mikrofon) :evil:
fanfare pred proglašenje z:dm4:
:vatromet:

1. Naz
2. Jan Hus
:zjelka2:
Specijalnu najgradu za duhovitosti na filozofiji (malo je ima, filozofi su mračni) uručujem ristob-u

Molim pobednike da priđu kako bi svakome bila uručena po flaša šampanjca. Izvolite mikrofon kako bi imali šta da izjavite.
Ostalim učesnicima, koji nimalo ne zaostaju za pobednicima, prepušam dalje glasanje.

• Podržavam
Reactions: Nez
Još da se zahvale i ostali pobednici takmičenja, pa da vam predam šampanjac.
Koliko vidim, svi su saglasni sa mojom odlukom o proglašenju pobednika, čim niko ne daje svoje predloge.
Ako je neko ljut zbog ovakvog izbora pobednika, neka se javi i glasa za sebe.

Zahvaljujem Anigon@. :snesko5: Neču reći da mi nije prijatno, al ja sam samo zeebant. z:p

Moji predlozi su:

1. Fisherman1 - za ukupni doprinos, po kvalitetu i kvantitetu, u postovima, temama, idejama i zeebanciji! Ne uzima mu se za zlo slabost prema pivkanima, ribama i neozbiljnost prema Bogu. :klap:

2. Nerej - on je ipak filozof! z:lol:

Specojalno priznanje Mystic_ - za doprinos spajanju filozofije i prakse! :bob:

Specojalno priznanje moderatoru Borac za prava zivotinja - ne treba komentarisati! :heart:

A Ozija i njegov autobus niko ne pominje? :lol: Šalu na stranu, iako je malo isključiv oko materijalizma, svakako je osoba od koje sam naučio dosta stvari. I stoga ga nominujem za posebno priznanje u poznavanju idealizma. :)

Fishermanu bih dodelio priznanje za aktivnost (skoro da nema teme na kojoj se ne oglasi :)). Cenim njegovo umeće da kombinacijom znanja i duhovitosti unese malo živosti u diskusiju.

Borac za ljudska prava- priznanje za stil. Ima neverovatno dobru konstrukciju rečenica, koje se bukvalno nadovezuju jedna na drugu. Zaista je uživanje čitati njene postove.

Nerej zaslužuje priznanje za stručnost. Zaista bih voleo da je ovde redovniji.

A Ozija i njegov autobus niko ne pominje? :lol: Šalu na stranu, iako je malo isključiv oko materijalizma, svakako je osoba od koje sam naučio dosta stvari. I stoga ga nominujem za posebno priznanje u poznavanju idealizma. :)

Fishermanu bih dodelio priznanje za aktivnost (skoro da nema teme na kojoj se ne oglasi :)). Cenim njegovo umeće da kombinacijom znanja i duhovitosti unese malo živosti u diskusiju.

Borac za ljudska prava- priznanje za stil. Ima neverovatno dobru konstrukciju rečenica, koje se bukvalno nadovezuju jedna na drugu. Zaista je uživanje čitati njene postove.

Nerej zaslužuje priznanje za stručnost. Zaista bih voleo da je ovde redovniji.

A ja sve nešto kontam da moderatore ne treba nikako uzimati u obzir.:grudvanje3: U svakom pogledu.:zimag: A i šire.:zgrudvanje:
Na mojoj prvoj temi je sletela kao deus et machina. Čavrljali mi ovo, ono, sve opušteno, kad dođe ona i postroji nas. Uopšte ne primećujem da je moderator, još joj se zahvaljujem što je pažljivo čitala temu. Posle joj pogledam profil, pa kažem sebi - debilko:zelenko2:, čitaj sve, ne preskači gradivo.
E sad ne bih da hvalim njeno pisanje, zvučalo bi dodvornički.

Lako smestim u Senat Krste Taba,ES-a,Marlona,Borku,Koju.Tol,a u Parlament Neza,Kovača,Tibija,Zebru ,Ozija,Mistićnog,Matfiziksa,
Koko Bila,Jana Husa,Sizifa ,Mužjaka ,onog pesnika iz Šida koji ne dolazi više-u prvi red...U prvom redu ima još mesta koja se povremeno popunjavaju...
Balkonče je (kao u Mapetima) za Rileta i mene rezervisano...
Posebno mesto, na trapezu,ima u mojim mislima,Goranbg,neshvaćeni lakonac,povremeno blistavog uma...
Moram reči da to sve nema značaj,osim za sujetu ponečiju ili svačiju...Valja komunicirati i s pametnima i s glupima jer se
nikad ne zna kad će i drugi podkorteks nekom proraditi i izvaliti genijalnu misao...Uostalom-samo za budale je glupost greh...
Evo ja se s Riletom družim-uopšte mi ne smeta...z:mrgreen:z:lol:

Poslednja izmena:

Back