- Poruka
- 95.555
144 kvadrata je dovoljno za kuću.samo greota što je trećina kuće otišla na garažu jer kod njih i tinejdžeri naravno obavezno imaju kola pa mora tamo čak 3 garaže da budu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
144 kvadrata je dovoljno za kuću.samo greota što je trećina kuće otišla na garažu jer kod njih i tinejdžeri naravno obavezno imaju kola pa mora tamo čak 3 garaže da budu
sve nove kuće imaju minimum 2 garaže ali 3 je norma za trosobnu kuću.samo greota što je trećina kuće otišla na garažu jer kod njih i tinejdžeri naravno obavezno imaju kola pa mora tamo čak 3 garaže da budu
principijalno da, ali znaš onu "ima se može se"144 kvadrata je dovoljno za kuću.
Ovde ne bih dobila za nju ništa...eto, da je napravljena na pravom mestu bila bi milionerka. Devizna.
i meni je simpatična, za onoliko koliko si je pokazivalaOvde ne bih dobila za nju ništa...
Ali , neka , slatka mi je.
Da.Kraće-"alavost"principijalno da, ali znaš onu "ima se može se"
Teksas je za to zakonDa.Kraće-"alavost"
Jao ..da.Teksas je za to zakon
Haha...Znam..Kič i nakarada..prosečna veličina kuće u Teksasu je 200 kvadrata.
Vole one ogromne automobile... ovakve
Pogledajte prilog 1075852
nekom kič, nekom umetnostHaha...Znam..Kič i nakarada..
Zato i rogulje...nekom kič, nekom umetnost
to je sve zbog ogromnog prostranstva i velike ravnice
oni je zovu Goth jer je crna a ne zbog gradnje, tu si u pravuSamo je crna ali nema gotsku gradnju.
Ja bih se bas tako osecalaUdjes unutra i kazes: "Hmm..mozda ja nisam unutra, mozda sam spolja."
Izadjes napolje: "...A mozda sam ipak unutra?"![]()