Gotovo sam ubedjen da u narednih nekoliko dana Srbija uvodi kovid propusnice

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Gotovo sam siguran da u narednih nekoliko dana Srbija uvodi kovid propusnice. A znam to jer se danas po njihovim recima najvise ljudi zarazilo u jednom danu od kad je dosla korona u Srbiji. A sta je jos simptomaticno? pa to da nigde u svetu u statistici, a niti kod nas proteklih 5 talasa nije se desilo da nakon sto 2 nedelje stagnira i opada broj zarazenih da odjednom u jednom danu poraste broj zarazenih i premasi sve brojeve koje smo dosad imali zarazenih u jednom danu. dakle to je nemoguce da se realno desi i nigde nikad u svetu u svim statistikama u svim drzavama se tako nesto nije desilo.

To mi je znak da su lazirali tu brojku kako bi im to bilo opravdanje da uvedu kovid propusnice iako se takva statistika nikad nije desila nigde u svetu niti je realno da se desi.

A sa druge strane Vucic naravno da ne zeli kovid propusnice narocito ne kad slede izbori za par meseci jer zna da ce mu vrlo mnogo opasti rejting a i krenuce nemiri u drzavi kao i kovid prpusnice ce itekako mnogo pogoditi Srbiju ekonosmki. A to sve itekako steti njegovom rejtingu. A obzirom da on nije lud da svojevoljno uvede kovid propusnice to je znak da je dobio neprikosniveno naradjenje od spolja sa zapada da mora pod hitno da uvede kovid propusnice i on to ocigledno mora da izvrsi to naredjenje.

Ako je pasoš stočni, protivim se tome :azdaja:
all that nicksplat GIF

Back